GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά του GREEN PASS στην Ιταλία...

Η αντοχή του ιταλικού λαού είναι μεγαλύτερη από ποτέ, όπως αποδεικνύεται από αυτή την απολύτως μαζική διαμαρτυρία ενάντια στους υποχρεωτικού...

Η αντοχή του ιταλικού λαού είναι μεγαλύτερη από ποτέ, όπως αποδεικνύεται από αυτή την απολύτως μαζική διαμαρτυρία ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα διαβατήρια στο Μιλάνο της Ιταλίας.


Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην κινητοποίηση των επικριτών του «πράσινου πάσου εμβολιασμένου» και  στην Τεργέστη.
Οι αστυνομικές αρχές  εάρμοσαν για πρώτη φορά την απόφαση του δημάρχου Ρομπέρτο Ντιπιάτσα και δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να εισέλθουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Πιάτσα Ουνιτά ντ΄Ιτάλια, αφιερωμένη στην ενότητα της Ιταλίας.
Οι αστυνομικοί απέκρουσαν τους διαδηλωτές. Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες «ύψωσαν τα γκλοπ τους χωρίς όμως να τα χρησιμοποιήσουν».
Βάσει της απόφασης του δημάρχου, εξαιτίας και της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη, οι διαδηλώσεις στην Πλατεία Ουνιτά ντ' Ιτάλια απαγορεύονται μέχρι το τέλος του χρόνου. Ελάχιστοι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση φορούσαν μάσκα και, ουσιαστικά, δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση