GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! «H ΤΟΥΡΚΙΑ θα επιτεθεί σήμερα στην Συρία...»

  ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΣΥΡΙΑ. ΤΟΥΡΚΙΑ. ΡΩΣΙΑ. ΗΠΑ.       Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Sputnik, πηγή που ...

 
ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΣΥΡΙΑ. ΤΟΥΡΚΙΑ. ΡΩΣΙΑ. ΗΠΑ.     
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Sputnik, πηγή που έχει γνώση της τρέχουσας κατάστασης στη Συρία, δήλωσε ότι:
 "Η Τουρκία σκοπεύει να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση κατά των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), αύριο Τρίτη, και έδωσε οδηγίες στις ομάδες της αντιπολίτευσης, να προετοιμαστούν για την επιχείρηση." 
Μάλιστα, η ίδια πηγή πρόσθεσε, ότι η Τουρκική επιχείρηση ή καλύτερα να πούμε η Τουρκική εισβολή, θα ξεκινήσει από αρκετές διαφορετικές περιοχές, και κατονόμασε δύο από αυτές, την Τελ Αμπιάντ και το Αζάζ. 
Χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε, αν επαληθευτεί αυτή η δήλωση της συγκεκριμένης πηγής και όντως σήμερα η Τουρκία επιτεθεί στη Συρία, στις Κουρδικές δυνάμεις του SDF, εμείς να σχολιάσουμε, ότι μόλις ακούσαμε ότι δεν θα παραβρεθεί ο Τούρκος πρόεδρος στη σύνοδο της Γλασκώβης, αμέσως υποψιαστήκαμε ότι θέλει να βρίσκεται στην Τουρκία, ενόψει της έναρξης μίας τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης. Κάτι που όμως δεν είδαμε να λέγεται σε κάποιο Ελληνικό ειδησεογραφικό μέσο και απλά να αναφέρεται η δικαιολογία, που επέλεξε η Τουρκική προεδρία να διαδώσει, περί δήθεν μειωμένης ασφάλειας του Τούρκου προέδρου και άλλα τέτοια παραμύθια.
 Αναμένουνε λοιπόν να δούμε, τι θα συμβεί στη Συρία, σήμερα Τρίτη και φυσικά και ποια θα είναι η αντίδραση της Ρωσίας αλλά και των ΗΠΑ. 
Πηγή: sputniknews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση