GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠIΚΡΟΣ!» Στα …13 ευρώ ο καφές για τους ανεμβολίαστους

«Πικρός»   θα είναι ο καφές για τους ανεμβολίαστους, καθώς θα… ξεπερνά τα 13 ευρώ με τον «συνδυασμό» κόστους για τον καφέ και τα rapid test....


«Πικρός»  θα είναι ο καφές για τους ανεμβολίαστους, καθώς θα… ξεπερνά τα 13 ευρώ με τον «συνδυασμό» κόστους για τον καφέ και τα rapid test. 

Και αν αυτό δεν είναι κάτι «καινούριο», η 48ωρη ισχύς των rapid test ανεβάζει το κόστος για… όλους τους καφέδες της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Πλεύρη, «οι περιορισμοί θα αφορούν τους συμπολίτες μας που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν διότι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο.

Από το Σάββατο θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα προσαρμογής. Όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι με δύο rapid test εβδομαδιαίως. Σε όλους τους χώρους διασκέδασης, σε εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες θα εισέρχονται με rapid test. Το μέτρο δεν αφορά αγορές τροφίμων και φαρμακεία.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πλεύρης «αυξάνονται τα πρόστιμα για τα καταστήματα που δεν τηρούν τα μέτρα, καθώς θα ξεκινούν από τα 5.000 ευρώ, ενώ θα υπάρξει ποινή στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση