GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Παραποίηση στοιχείων από τη Pfizer’s κι όχι μόνον δεν είναι πρώτο θέμα, αλλά το εξαφανίζουν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Είναι αδύνατο τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες στη συνωμοσία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είναι αδύνατο τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες στη συνωμοσία...

να μην μιλήσει»
Ουμπέρτο Έκο

Το φθινόπωρο του 2020, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, κτηνίατρος κ. Αλβέρτος Μπουρλά, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς τα δισεκατομμύρια ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο, όπου μεταξύ άλλων εξηγούσε πως κατόρθωσαν να έχουν έτοιμο  "εμβόλιο" σε τέτοιο απίστευτο σύντομο χρονικό διάστημα για την Ιπποκράτεια Ιατρική, επισημαίνοντας: «Όπως έχω ξαναπεί, λειτουργούμε με την ταχύτητα της επιστήμης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γνωρίζουμε εάν το εμβόλιο μας είναι αποτελεσματικό ή όχι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου...» [η επιστολη του κτηνίατρου Αλβέρτος Μπουρλά: An Open Letter from Pfizer Chairman and CEO Albert Bourla].

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν η "επιστήμη" ξεπέρασε την ταχύτητα του φωτός, αλλά σίγουρα τα υπερκέρδη της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας απογειώθηκαν πραγματικά με ταχύτητα του φωτός!

Πρόσφατα, στις 2 Νοέμβρη 2021, το διεθνούς κύρους επιστημονικό ιατρικό περιοδικό "The BMJ" -στα πέντε πρώτα σε εγκυρότητα επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο, που όλοι οι καθηγητές ιατρικής θα έδιναν και την ψυχή τους για να τους δημοσιεύσει άρθρο ή έρευνα-, αναστατώνει τη διεθνή επιστημονική κοινότητα: "Οι ερευνητές που δοκίμαζαν το εμβόλιο της Pfizer σε διάφορες τοποθεσίες στο Τέξας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, με ταχύτητα [που είχε επικαλεστεί ο κτηνίατρος Μπουρλά], που μπορεί να είχε το κόστος της ακεραιότητας των δεδομένων και της ασφάλειας των ασθενών. Ένας Διευθυντής που εργαζόταν στον ερευνητικό οργανισμό Ventavia Research Group [είχε αναλάβει με υπεργολαβία μέρος της "έρευνας"] κατάγγειλε στο "The BMJ" ότι η εταιρεία παραποιούσε δεδομένα, χρησιμοποίησε "τυφλούς" ασθενείς [ανθρώπους που προσφέρονται με αμοιβή ως πειραματόζωα], χρησιμοποίησε ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιασμούς και άργησε να παρακολουθήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στη δοκιμαστική φάση ΙΙΙ της Pfizer. Το προσωπικό που διεξήγαγε ελέγχους ποιότητας ήταν συγκλονισμένο από τον όγκο των προβλημάτων που εντόπιζαν. Αφού ειδοποίησε επανειλημμένα τη Ventavia για αυτά τα προβλήματα, ο περιφερειακός διευθυντής, Μπρουκ Τζάκσον, έστειλε ένα παράπονο μέσω email στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Η Ventavia τον απέλυσε αργότερα την ίδια μέρα. Ο Τζάκσον παρείχε το The BMJ με δεκάδες εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και email".

Σήμερα, 6 Νοέμβρη 2021, το άρθρο-καταγγελία παραμένει αναρτημένο και έχει την εγκυρότητα και την πιστοποίηση όσων καταγράφει και θα είχε ενδιαφέρον ν' απασχολήσει τους Έλληνες επιστήμονες, γιατί η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία υπηρετεί άλλα συμφέροντα. Το πλήρες κείμενο-καταγγελία του έγκυρου "The BMJ": * (Published 02 November 2021): Covid-19: Ερευνητής καταγγέλλει ζητήματα ακεραιότητας δεδομένων στη δοκιμή εμβολίου της Pfizer" (Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial).

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Τα διεθνή ΜΜΕ αποσιωπούν τα συγκλονιστικά γεγονότα και στοιχεία. Οι "ειδικοί" ,με ασυλία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προσπαθούν να πείσουν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν έχουν διαβάσει το "The BMJ", λόγω πίεσης εργασίας για μαζικούς εμβολιασμούς και μέτρων για να μας σώσουν. Ενδιαφέρον θα είχε να αναδείξει το ζήτημα ένα ΜΜΕ και να προκαλέσει μια απάντηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου, του άριστου των αρίστων κ. Τσιόρδα, των τηλεοπτικών "ειδικών επιστημόνων" με μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ και φυσικά όσων δικαστών βλέπουν, ακούνε, διαβάζουν. Για τα πολιτικά κόμματα είναι πλεονασμός να ζητήσει κάποιος τους "προβληματισμούς τους, όταν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ25 έχουν ταυτίσει την πολιτική τους πως για την αντιμετώπιση της πανδημίας πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικότητα και φυσικά μαζικός εμβολιασμός. Ήδη, αναμένεται να εμβολιάζονται παιδάκια στις αρχές του 2022, από την ηλικία των 5 χρόνων.

Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες όπου επιστήμονες θέτουν το ζήτημα, οι "ειδικοί" νόσησαν από αλαλία κι αφωνία. Το ρόλο του υπερασπιστή της πολυεθνικής έχουν αναλάβει οι μισθοφόροι των ψευδών, αντίστοιχοι των εγχώριων "ellinika hoaxes", που άλλωστε έχουν επισήμως ως σύμβουλο τον Ηλία Μόσιαλο.

Πως οι μισθοφόροι του ψεύδους αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη όσα καταγγέλλει το "The BMJ";

- Αρχικώς σιωπή, μιας και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα γεγονότα...
- Κατόπιν πως πρόκειται για καταγγελίες απολυμένου Διευθυντή και συνεπώς χωρίς αξιοπιστία...
- Όταν το "The BMJ" δεν απέσυρε τις καταγγελίες και διαθέτει ΟΛΑ τα ντοκουμέντα, τώρα προσπαθούν να "δικαιολογήσουν" την απάτη της δημιουργίας "εμβολίου" με ταχύτητες ηλιακού φωτός, επισημαίνοντας πως "κι αν υπήρξαν κάποιες παρατυπίες, έγιναν σε ένα μικρό δείγμα κι από τη συγκεκριμένη εταιρία... Συνεπώς κάτι τέτοιο, αν συνέβη, δεν ανατρέπει την εγκυρότητα κι ασφάλεια των εμβολίων... αφού πολλές εταιρίες εργάστηκαν με υπεργολαβίες...

«Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»
μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602

Αναμένοντας τις απόψεις των "ειδικών" και των επιστημόνων της Ιπποκράτειας Ιατρικής...

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ
 
Υ.Γ. Στις μέρες μας είναι επικίνδυνο να προστρέχουμε σε "πηγές" των υπηρεσιών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που κατασκευάζουν "ειδήσεις", ώστε κατόπιν να απαξιώνουν τα πραγματικά γεγονότα και τις αποκαλύψεις, όπως η παραπάνω. Έχουν δημιουργήσει μια στρατιά μισθοφόρων για να απαξιώνουν την αλήθεια. Αυτό συνέβη και με την ιστοσελίδα που γίνεται αναφορά στο φιλόξενο "PRESS-GR": ΑΛΗΘΕΥΕΙ;; «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (από το FBI) ο Μπουρλά της Pfizer, στο σπίτι του, κατηγορούμενος για απάτη!»

3 σχόλια


  1. `Ετσι εξηγούνται όλα…………………………..

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Klaus Schwab (Κλάους Σβάμπ)
    Γερμανός, απόγονος Rothchild από την μητέρα του, είναι ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και συγγραφέας του “Covid-19: The GREAT RESET” του οποίου η πρώτη έκοδση ήταν το 2018(!).
    ….

    Μητέρα του εν λόγω ΚΥΡΙΟΥ η Marianne Schwab το γένος Rothchild.
    {{{Schwab (Rothschild), Marianne}}}

    Παππούς του ηταν ο Louis Rothchild.

    Καταλαβατε πώς εξηγούνται όλα;

    Περισσότερα εδώ:
    https://messinian-argonaut.blogspot.com/2021/08/the-big-picture.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση