GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΛΕΣΕ την αστυνομία! Χαμός με πελάτισσα στη Χαλκίδα που είχε αρνητικό rapid test και δεν την δέχονταν...

Υπάλληλοι καταστήματος δεν της επέτρεψαν να μπει...  Μια απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη μια 65χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα η οποία ενώ είχε υποβλ...


Υπάλληλοι καταστήματος δεν της επέτρεψαν να μπει... 

Μια απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη μια 65χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα η οποία ενώ είχε υποβληθεί σε rapid test, δεν της επετράπη η είσοδος σε κατάστημα.

Η πελάτισσα έδειξε στους υπαλλήλους το χαρτί το οποίο βεβαίωνε ότι υπεβλήθη σε έλεγχο σε μικροβιολογικό ιατρείο της Χαλκίδας, με έγκυρη ημερομηνία και ήταν αρνητικό. Ωστόσο το έγγραφο δεν είχε πάνω QR Code με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην της επιτρέψουν να εισέλθει στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το evoiazoom, η γυναίκα είχε μπει νωρίτερα με το ίδιο έγγραφο σε άλλα καταστήματα αλλά και στον Δήμο Χαλκιδέων, όμως οι ιδιοκτήτες του καταστήματος της ζήτησαν να βγει έξω και της είπαν ότι δεν δέχονται το έγγραφο.

Απελπισμένη κάλεσε την αστυνομία, και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι επικοινώνησαν με το μικροβιολογικό ιατρείο προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι όντως είχε κάνει rapid test και τελικά την ενημέρωσαν ότι μπορεί να μπει στο κατάστημα.

Oι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση