GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ rapid test! ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊό ο (πλήρως εμβολιασμένος) υπουργός Κ. Καραμανλής...

Θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από rapid test, στο οποίο υπεβλήθη, βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός, που συμμετείχε ...


Θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από rapid test, στο οποίο υπεβλήθη, βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο υπουργός, που συμμετείχε στη διεξαγόμενη κοινοβουλευτική συζήτηση για την οδική ασφάλεια, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να κάνει το σχετικό τεστ. Πάντως ο ίδιος ομολόγησε ότι βγήκε θετικός αν και το rapid test που έκανε χθες ήταν αρνητικο! 

Λίγο αργότερα, ο προεδρεύων του Σώματος, Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας ότι ο υπουργός, που νωρίτερα παρίστατο στην αίθουσα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα ότι βρέθηκε θετικός στο rapid test.

Κατόπιν αυτού η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο, ώστε να έχει απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Περαστικά του ευχήθηκαν οι βουλευτές όλων των πτερύγων.
Ο κ. Καραμανλής, με αναρτήσεις του στο twitter, έδωσε ένα σύντομο ιστορικό της περιπέτειάς του:

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία.

Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση.

Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση