GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ πυροβολούσαν τα υγειονομικά SS! ΣΦΑΓΕΙΟ έγινε το Ρότερνταμ στην Ολλανδία μετά τις μαζικές διαδηλώσεις...

+18 ΣΦΑΓΕΙΟ Ακρωτηριασμένοι διαδηλωτές…. Εμφύλιος στη γερμανικών συμφερόντων Ολλανδία. Χάος στο Ρότερνταμ κατά lockdown και υποχρεωτικότητας...


+18 ΣΦΑΓΕΙΟ Ακρωτηριασμένοι διαδηλωτές…. Εμφύλιος στη γερμανικών συμφερόντων Ολλανδία. Χάος στο Ρότερνταμ κατά lockdown και υποχρεωτικότητας. Τα υγειονομικά SS πυροβόλησαν 2 διαδηλωτές. Φωτιές.. Κόλαση.. ! ΠΟΛΕΜΟΣ… Η ΕΕ έστρεψε τα όπλα κατά των λαών της.. Υπάρχουν τραυματίες από σφαίρες ίσως και νεκρός! 7 τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ 

Εμφύλιος στη γερμανικών συμφερόντων Ολλανδία. Χάος στο Ρότερνταμ κατά lockdown και υποχρεωτικότητας. Ακούστηκαν πυροβολισμοί. Η καθεστωτική αστυνομία έριξε στο ψαχνό εναντίον πλήθους. Τα βίντεο δείχνουν τραυματισμένους με ακατάσχετη αιμορραγία κι άλλους που πέφτουν τη στιγμή του πυροβολισμού…Είχαν προφανώς εντολές να σκοτώσουν τους αντιεμβολιαστές . Η αστυνομία παραδέχεται ότι υπάρχουν τραυματίες από πυροβολισμούς ΒΙΑ ΣΦΑΓΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ όπως δάκτυλα κείτονται στο έδαφος από τη βία των υγειονομικών αρχών για τη ζωή για τη δημόσια υγεία. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ
Μαλι το Ρότερνταμ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ………





Τα υγειονομικά SS πυροβόλησαν τουλάχιστον 2 διαδηλωτές. Φωτιές.. Κόλαση.. Καίγονται οχήματα των Γερμανο-Ολλανδικών Υγειονομικών SS!! ΠΟΛΕΜΟΣ Xιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο Coolsingel στο Ρότερνταμ. Διαμαρτύρονται για τη λεγόμενη πολιτική 2G που στοχεύει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι λαμβάνουν pass κορωνοϊού μόνο όταν εμβολιαστούν ή νοσήσουν.Mάχες σώμα με σώμα.. ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους για το χοιροστάσιο υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού μετά την όμορη Αυστρία..

Η αγγλική The Sun αναφέρει το αφήγημα της βραδιάς περί προειδοποιητικών πυρών από την αστυνομία που είχε σαν αποτέλεσμα τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών. Το πως τα προειδοποιητικά πυρά σκοτώνουν ή τραυματίζουν πολίτες δεν μας το εξηγεί… ”Η ολλανδική αστυνομία ρίχνει προειδοποιητικά πυρά” καθώς ξεσπούν ταραχές στο Ρότερνταμ ενάντια στο lockdown Covid με διαδηλωτές να πυρπολούν αυτοκίνητα.
Ολλανδοί αστυνομικοί έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους καθώς οι ταραχοποιοί έκαψαν αυτοκίνητα και πέταξαν πέτρες κατά της αστυνομίας.”

Η ολλανδική nos.nl ”Η αστυνομία λέει ότι οι αστυνομικοί ένιωσαν υποχρεωμένοι να πυροβολήσουν. Έριξαν και προειδοποιητικές βολές.
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στις ταραχές. Από τους πυροβολισμούς υπήρξαν τραυματισμοί και υπήρξαν τραυματισμοί κι από την πλευρά της αστυνομίας. Η σοβαρότητα των τραυματισμών δεν είναι ακόμη γνωστή. Ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε επίσης μετά από επίθεση ταραχοποιών.
Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 20 συλλήψεις, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις” Επιχειρούν συγκάλυψη είναι προφανές ..

”Κατά την έναρξη των ταραχών, η αστυνομία έριξε πολλές προειδοποιητικές βολές. Μετά από αυτό, ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. «Κάποια στιγμή, η κατάσταση έγινε τόσο επικίνδυνη που οι αστυνομικοί ένιωσαν αναγκασμένοι να πυροβολήσουν στοχευμένα σε μια στιγμή», ανέφερε η αστυνομία. Οι συνθήκες και η αιτία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Το Εθνικό Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών θα διερευνήσει αυτό.”

Οι διαδηλωτές πυροδότησαν βαριά πυροτεχνήματα και πετούσαν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Επίσης φωνάζουν συνθήματα όπως «ελευθερία». Οχήματα, κτίρια και αντικείμενα πυρπολούνται επίσης. Ένας δημοσιογράφος δέχεται επίθεση, η κάμερα του καταστρέφεται.Αστυνομικές μονάδες από όλη τη χώρα καλούνται στο Ρότερνταμ.



Χαοτικές σκηνές ξέσπασαν στο Ρότερνταμ καθώς οι διαμαρτυρίες κατά των μέτρων Covid-19 έγιναν βίαιες.

Αναφορές από ανεξάρτητες ανεπιβεβαίωτες πηγές και με βάση τις εικόνες :
σύμφωνα με πρόχειρο απολογισμό θα υπήρξε ένας νεκρός, ένα άτομο γαζώθηκε από σφαίρες στο στομάχι άλλος στο πόδι υπάρχει ακρωτηριασμός χεριού. Η παραδοχή αστυνομίας πω χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά είναι τρομερή.. Μέσα σε ευρωπαϊκή μεγαλούπολη….





Δεκάδες οχήματα Υγειονομικών SS και βανάκια παραδίδονται στις φλόγες…Toυλάχιστον 1 νεκρός σύμφωνα με κάποιες αναφορές.
Η στιγμή του πυροβολισμού, πέφτει ο διαδηλωτές από σκάγια της ΕΕ. Η ΕΕ έστρεψε τα όπλα κατά των λαών της.. Πόλεμος ψυχολογικός πόλεμος προπαγάνδας, εμπάργκο κατά ανεμβολίαστων πολιτών ( χιλιάδες οικογένειες και παιδιά λιμοκτονούν στα γκέτο των ανεμβολίαστων που στερήθηκαν εργασιακά δικαιώματα δικαίωμα ζωής από τους θεματοφύλακες της ζωής) και τώρα αίμα σφαίρες κατά πολιτών ..



Σκηνές που θυμίζουν Παλαιστίνη και Λίβανο .. πετροπόλεμος , καταδίωξη, φωτιές


Οι χώρες που επιβάλουν γκέτο ανεμβολίαστων είναι η Γερμανία και οι γερμανικών συμφερόντων Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία. Σε αυτές φιγουράρει και η Ελλάδα.. Προστεθήκαμε στον άξονα;;;

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση