GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟ (μόνο) το take away στην εστίαση για τους ανεμβολίαστους...

Εστίαση τριών ταχυτήτων. Εμβολιασμένοι πολίτες παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανεμβολίαστοι πολίτες σε εντελώς ανοιχτούς χώρ...

Εστίαση τριών ταχυτήτων. Εμβολιασμένοι πολίτες παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανεμβολίαστοι πολίτες σε εντελώς ανοιχτούς χώρους μόνο με αρνητικό τεστ, ανεμβολίαστοι πολίτες μπορούν να εισέρχονται σε καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσία take away, όμως δεν μπορούν να παραμείνουν στον εσωτερικό χώρο. 

Ο υπεύθυνος του καταστήματος που προσφέρει την υπηρεσία take away σύμφωνα με τα νέα μέτρα οφείλει να σκαναρει τα πιστοποιητικά μόνο οταν ο πελάτης αποφασίσει να καθίσει.

Ο εξωτερικος χώρος ειναι ο μοναδικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τον ανεμβολίαστο μόνο αν έχει κανει το rapid ή PCR τεστ, να το ταυτοποιήσει και να μην έχει παρέλθει το χρονικό όριο της ισχύος του.

«Αυτό είναι και το πρόβλημα, δεν ξέρουμε και την πρόθεση του πελάτη και ανάλογα με την δουλειά, μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση κάποιων λεπτών» τόνισε στο MEGA υπεύθυνος καταστήματος εστίασης.

«Δεν είναι εύκολοι οι έλεγχοι»
Αν και στις υπηρεσίες take away ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ, η αγωνία κάποιων ιδιοκτητών μήπως βρεθούν υπόλογοι, τους κάνει να ρωτούν με το που θα μπει ο πελάτης στο κατάστημα αν θέλει να καθίσει ή αν θα πάρει το προϊόν που επιθυμεί πακέτο.

Στους καθημερινούς ελέγχους για την επιτήρηση των νέων μέτρων μετέχουν 8.000 αστυνομικοί, 1.900 συνεργεία των 10-15 ατόμων σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής, φαίνεται πως την οδό της συμμόρφωσης ακολουθούν οι περισσότεροι πολίτες και οι ιδιοκτητες των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση