GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ακόμη και με κάθειρξη 10 ετών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος...

Αντιμέτωπος ακόμη και με κάθειρξη 10 ετών είναι πλέον, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απαγγελία κακουργημ...



Αντιμέτωπος ακόμη και με κάθειρξη 10 ετών είναι πλέον, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα. 

Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από τα θύματά του.

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε εν κρυπτώ, το ίδιο προσπάθησε και κατά την έξοδό του από εκεί. Ήταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα φωτογραφικά φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες, αν και λίγο αργότερα σε ιστοτόπους και social media είχε διαρρεύσει φωτογραφία από τη διαδικασία σήμανσης και ταυτοποίησης.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνά του , προσπαθώντας να χαρτογραφήσει πιθανά ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος  παραμένει  κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση