GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ! Το Γιβραλτάρ με το 100% εμβολιασμένο πάει σε lockdown...

Οι χώρες που έχουν τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων πάνω από 90% έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μέτρα για τον κορονοϊό, περισσότερο απο χώρες ...

Οι χώρες που έχουν τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων πάνω από 90% έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μέτρα για τον κορονοϊό, περισσότερο απο χώρες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.

Το Γιβραλτάρ συγκεκριμένα τις τελευταίες επτά μέτρα καταγράφει έξαρση κρουσμάτων, παρόμοια με αυτή που κατέγραφε στην κορύφωση του κύματος του Μαρτίου, όταν και είχαν εμβολιαστεί ελάχιστοι. Έχει πληθυσμό περίπου 34.000 κατοίκους και μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφηκαν 124 νέα κρούσματα, ενώ ο μέσος όρος της προηγούμενης εβδομάδας ήταν 56 κρούσματα ανά ημέρα.

Η κυβέρνηση του Γιβραλτάρ ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκαν «επίσημα χριστουγεννιάτικα πάρτι, επίσημες δεξιώσεις και παρόμοιες συγκεντρώσεις» και συμβούλεψε το κοινό να αποφεύγει κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, Οι εξωτερικοί χώροι έναντι των εσωτερικών χώρων, οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας παντού επανέρχονται.

Εκεί βέβαια δε μπορούν να κάνουν καθεστώς lockdown μόνο για ανεμβολίαστους, εφόσον είναι εμβολιασμένοι άπαντες… άρα τα μέτρα αφορούν όλους!

«Η δραστική αύξηση του αριθμού των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 τις τελευταίες ημέρες είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι ο ιός εξακολουθεί να είναι πολύ διαδεδομένος στην κοινότητά μας και ότι είναι ευθύνη όλων μας να λάβουμε κάθε εύλογο μέτρο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας», δήλωσε η υπουργός Υγείας Samantha Sacramento.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση