GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΟΥΒΟ» ρεβεγιόν! 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους θα επιβάλλουν την τάξη...

Συνεχώς το ρολόι θα κοιτούν οι εμβολιασμένοι... Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν αναπροσαρμόζουν τον σχεδιασμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τις ...



Συνεχώς το ρολόι θα κοιτούν οι εμβολιασμένοι...

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν αναπροσαρμόζουν τον σχεδιασμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν εξονυχιστικοί έλεγχοι σε κεντρικές αγορές, εστιατόρια, καφετέριες, χιονοδρομικά κέντρα και όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Οι έλεγχοι θα είναι 24ωροι και στη μάχη ρίχνονται πεζές περιπολίες, άνδρες της Άμεσης Δράσης, ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά.

Θα ελέγχονται προφανώς τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης, όπως επίσης και το αν τηρείται το ωράριο, το μέτρο των καθήμενων πελατών, η τήρηση της «βουβής» διασκέδασης χωρίς μουσική, αλλά το βάρος θα πέσει και στα λεγόμενα κορονοπάρτι, τα οποία ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να στήνουν. Στον δρόμο θα βρίσκονται συνολικά 10.000 αστυνομικοί.

Μόνο για το αποψινό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς τα μαγαζιά θα λειτουργούν ως τις 02:00 και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να κοιτούν συνεχώς το ρολόι τους!

Ενδεικτικό της αύξησης των ελέγχων είναι ότι μόνο χθες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 80.565 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 617 παραβάσεις. Οι 114 εντοπίστηκαν σε επιχειρήσεις και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Μάλιστα, σε επιχείρηση στην Αττική επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ με επιβολή 30ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση τριών πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και δύο πελατών με πλαστά πιστοποιητικά. Επιπλέον, συλλήψεις και από 3.000 ευρώ πρόστιμο στους δύο πελάτες για κατοχή πλαστών πιστοποιητικών και από 300 ευρώ πρόστιμο στους τρεις πελάτες για έλλειψη των απαραίτητων πιστοποιητικών.


1 σχόλιο

  1. Thanks for the update on the 'DUMB' revival and the intensified measures. It's crucial to ensure safety amidst the ongoing pandemic. Let's stay vigilant and comply with regulations. Happy New Year
    New Jersey Order of Protection

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση