GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ σε 11 άτομα! ΕΒΑΛΑΝ χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία...

Mία ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή σχολείου στην Πιερία, τον κυνήγησαν φωνάζοντας ότι «βασανίζει τα παιδιά » , τον ...


Mία ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή σχολείου στην Πιερία, τον κυνήγησαν φωνάζοντας ότι «βασανίζει τα παιδιά», τον «συνέλαβαν» και τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» «συνέλαβαν», σύμφωνα με πληροφορίες, τον διευθυντή του σχολείου στο Αιγίνιο και τον οδήγησαν στο ΑΤ Αιγινίου, στην Πιερία.

Από εκεί μεταφέρθηκε με εκδορές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, περίπου δέκα ατόμων, οδήγησε με χειροπέδες τον διευθυντή στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγινίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 10/12, τον κυνήγησαν, τον “συνέλαβαν” και τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την “απαγωγή” του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης.

Κακουργηματική δίωξη που αφορά στο αδίκημα της αρπαγής από κοινού ασκήθηκε τελικά σε βάρος των 11 συλληφθέντων της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».



Ειδικότερα, σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων

Και οι 11 δράστες –πρόκειται για 9 άνδρες και 2 γυναίκες– συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης, ενώ ο διευθυντής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Οι συλληφθέντες είναι από 42 έως άνω των 70 ετών. Κατάγονται από διάφορες περιοχές, όπως τα Γρεβενά, η Ημαθία και η Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση