GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! 12ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ πέθανε δύο ημέρες μετά το εμβόλιο...

12χρονος μαθητής πέθανε 2 μέρες μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer. Ινστιτούτο Paul Ehrlich: o εμβολιασμός ήταν 1 από τις αιτίες θανάτου του εί...



12χρονος μαθητής πέθανε 2 μέρες μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer. Ινστιτούτο Paul Ehrlich: o εμβολιασμός ήταν 1 από τις αιτίες θανάτου του είχε και προυπάρχουσα καρδιοπάθεια! 

12χρονος μαθητής πεθαίνει δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του στη Γερμανία- η νεκροψία διαπιστώνει σοβαρή καρδιοπάθεια. 
Η νεκροψία-νεκροτομή του 12χρονου αγοριού από το Cuxhaven, που πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του, αποκαλύπτει ότι το παιδί είχε μια ιδιαίτερα σοβαρή προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση. Ως εκ τούτου, ο εμβολιασμός δεν πρέπει να θεωρείται ως η μοναδική αιτία θανάτου, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. (σσ δηλ. το Ινστιτούτο Paul Ehrlich περιλαμβάνει τον εμβολιασμό σε μια από τις αιτίες θανάτου αλλά δεν είναι η μοναδική. Με απλά λόγια συνέβαλε)

Σύμφωνα με την τελική έκθεση της νεκροψίας, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού δεν είναι η μοναδική αιτία θανάτου ενός 12χρονου αγοριού στην περιοχή Cuxhaven. Σύμφωνα με δήλωση του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI), το παιδί είχε «μια ιδιαίτερα σοβαρή, ανεξάρτητη από το εμβόλιο προϋπάρχουσα καρδιακή νόσο», δήλωσε η περιοχή του Cuxhaven τη Δευτέρα.
«Λαμβάνοντας υπόψη τα εκτεταμένα ιατρικά ευρήματα, ο εμβολιασμός δεν πρέπει να θεωρείται ως η μοναδική αιτία της θανατηφόρας έκβασης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το παιδί πέθανε δύο μέρες μετά την δεύτερη δόση εμβολιασμού. “Ακόμη και αν είναι πλέον διαθέσιμη η τελική εκτίμηση του αποτελέσματος της νεκροψίας του παιδιού, η τραγική απώλεια του παιδιού τους παραμένει για την οικογένεια και τους συγγενείς, η οποία είναι απείρως οδυνηρή και μας επηρεάζει όλους βαθιά. Τους ανήκει η πλήρης συμπαράστασή μας”, τόνισε η Περιφερειάρχης Kai-Uwe Bielefeld-Κάτω Σαξονίας.
Οι αναφερόμενοι θάνατοι σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Το PEI απαριθμεί πέντε τέτοιες ύποπτες περιπτώσεις σε άτομα μεταξύ 12 και 17 ετών, τα οποία αναφέρονται σε εμβολιασμό με τοBiontech. Σύμφωνα με το PEI, τουλάχιστον τρεις από τους έφηβους είχαν σοβαρές προηγούμενες ασθένειες. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, δύο εκατομμύρια άνθρωποι μεταξύ 12 και 17 ετών στη Γερμανία έχουν εμβολιαστεί πλήρως, που αντιστοιχεί σε 43,9 τοις εκατό (στις 15 Νοεμβρίου 2021).focus 2/12/21

Υπάρχουν ερωτήματα καθώς το παιδί ανήκε σε ευπαθή ομάδα και καθώς οι ευπαθείς ομάδες προτάσσονται στον εμβολιασμό τελικά κατέληξε και από τη συμβολή του εμβολίου σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich. 5 επίσημοι καταγεγραμμένοι θάνατοι παιδιών/εφήβων που εμβολιάστηκαν στη Γερμανία ενδιαφέρον θα ήταν να μας πουν την ίδια στιγμή πόσοι είναι οι θάνατοι της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας που αποδίδονται στον Covid19. Το συγκλονιστικό είναι πάντως η παραδοχή του Ινστιτούτου Paul Ehrlich ότι το εμβόλιο συνέβαλε στο θάνατο του παιδιού.
dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση