GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΥΣΤΡΙΑ το τερμάτισε στο Ναζισμό! ΓΕΝΙΚΟΣ πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός από 14 ετών παιδιά...

Στην Αυστρία με σχέδιο νόμου oι μη εμβολιασμένοι θα κληθούν επίσημα να εμβολιαστούν από τις 15 Φεβρουαρίου. Όσοι δεν συμμορφωθούν ένα μήνα α...


Στην Αυστρία με σχέδιο νόμου oι μη εμβολιασμένοι θα κληθούν επίσημα να εμβολιαστούν από τις 15 Φεβρουαρίου. Όσοι δεν συμμορφωθούν ένα μήνα αργότερα θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις αναφέρει σχέδιο νόμου . Η απαίτηση εμβολιασμού αποτελείται από τρία εμβόλια: ο 1ος εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός από την 1η Φεβρουαρίου 22, ο δεύτερος εμβολιασμός όχι νωρίτερα από 14 και το αργότερο 42 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό».

Τέλος ο τρίτος εμβολιασμός όχι νωρίτερα από 120 ημέρες και το πολύ 270 ημέρες μετά τον προεμβολιασμό. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα πρέπει αρχικά να ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 αναφέρει ο αυστριακός τύπος!
Όποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο έως τις 15 Μαρτίου 2022 πρέπει να πληρώσει πρόστιμο έως και 600 ευρώ, το οποίο θα καταβάλλεται κάθε τρεις μήνες. Πρόστιμο 600 ευρώ ανά 3 μήνες. Μέγιστο πρόστιμο 3.600 ευρώ. Η παράλειψη πληρωμής θα επιφέρει εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης.Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει από την ηλικία των 14 ετών.

Η Αυστρία το τερμάτισε στο ναζισμό. Υποχρεωτικός πειραματικό εμβολιασμός από 14 ετών σε παιδιά. H β’ δόση από την α΄ να απέχει το αργότερο 1 μήνα και 12 μέρες..Δηλ. μπορούν να την κάνουν και σε ένα δεκαπενθήμερο. Αλλάζουν τα δεδομένα. Πείραμα στο πείραμα μηνιαία δόση;; Παραδοχή πλήρους αποτυχίας.. Δικαιώνεται ο Κριστιάν Περρόν που μιλάει για γονιδιακές θεραπείες. Μόνο χημειοθεραπείες γίνονται ανά τόσο μικρά τακτά διαστήματα. Μηνιαία δόση όταν υποσχέθηκαν αρχικά μονοδοσικά ή 2 ανά χρόνο…Αξιοπιστία καμία….

Ειδήμονες στα κανάλια λένε ότι μετά τις 3 δόσεις θα χρειάζεται μια ετήσια αναμνηστική για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που το 6μηνο το έκαναν 3μηνο όταν ήδη σε κάποιες χώρες τους καλούν για 4η όπως στο Ισραήλ…Ποιός εγγυάται ότι θα τηρηθεί από εδώ και μπρος το χρονοδιάγραμμα όταν το κονιορτοποίησαν σε 1 χρόνο. ”Το Ισραήλ θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκρίνει μια τέταρτη αναμνηστική δόση εμβολίου για τους ανοσοκατεσταλμένους πολίτες, αναφέρει το Channel 12 News.Το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο ανοσοκατεσταλμένος πληθυσμός του θα μπορούσε να λάβει μια τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.”timesofisrael 5/12/21 Ξεκινάνε όπως πάντα από ευπαθείς και το γενικεύουν και στους υπόλοιπους…

Είναι απίστευτα τα μέτρα της Αυστρίας κι όμως ισχύουν heute.

Σήμερα « το νομοσχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: Όποιος δεν εμβολιάσθηκε ως στις 15 Μαρτίου πρόστιμο έως και 600 ευρώ. Το ποσό αυτό καταβάλεται κάθε τρεις μήνες.

Ισχύει για εφήβους από 14 ετών και σκληρές ποινές – ο νόμος για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Αυστρία θα είναι σκληρός:

Όλα τα άτομα που έχουν τόπο διαμονής στην Αυστρία πρέπει να εμβολιαστούν. Τέσσερις ομάδες ανθρώπων αποκλείονται (βλ. παρακάτω). Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα πρέπει – αυτό δεν αναφέρεται ρητά στο προσχέδιο, αλλά έχει ανακοινωθεί πολιτικά – θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Ένα είναι βέβαιο: η λεγόμενη «ημερομηνία λήξης εμβολιασμού» θα είναι η 15η Μαρτίου 2022 – αν μέχρι τότε δεν έχετε καταχώρηση στο δελτίο ηλεκτρονικού εμβολιασμού σας, θα κάψετε 600 ευρώ.

1 Εξαιρούνται από τον εμβολιασμό
➤ Έγκυες γυναίκες
➤ Ανάρρωση – για έξι μήνες μετά από μόλυνση από κορωνοϊό
➤ Άτομα με προβλήματα υγείας (απαιτείται πιστοποιητικό) που καθιστούν αδύνατον τον εμβολιασμό
➤ Παιδιά έως 14 ετών

Οι γυναίκες που έχουν αποκτήσει τα μωρά τους, οι έφηβοι μετά τα 14α και όσοι έχουν αναρρώσει μετά την 180η ημέρα του θετικού τεστ έχουν προθεσμία μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα για να λάβουν την πρώτη τους δόση.

2 Χρειάζονται τρία εμβόλια
Πόσο συχνά πρέπει να εμβολιάζομαι; Και εδώ ο νομοθέτης έχει ξεκάθαρες ιδέες:

➤ Πρώτος εμβολιασμός: Υποχρεωτικός από 1η Φεβρουαρίου 2022
➤ Δεύτερος εμβολιασμός: 14 ημέρες το νωρίτερο και 42 ημέρες το αργότερο μετά τον πρώτο εμβολιασμό
➤ Τρίτος εμβολιασμός: 120 ημέρες το νωρίτερο και 270 ημέρες το αργότερο μετά τον προεμβολιασμό

Τα εμβόλια των BioNtech / Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson είναι αναγνωρισμένα.

3 Επιστολή από τον Mückstein
Όλα τα άτομα που είναι άνω των 14 ετών, έχουν κατοικία στην Αυστρία και δεν έχουν εμβολιαστεί θα λάβουν επιστολή από τον Υπουργό Υγείας Wolfgang Mückstein στις 15 Φεβρουαρίου 2022 (και από τότε κάθε τρεις μήνες). Στην επιστολή, οι αρνήσεις ζητούνται να αναπληρώσουν τον εμβολιασμό που έχασε μέχρι την επόμενη «εμβολιαστική προθεσμία».

4 τιμωρίες
Η πρώτη προθεσμία εμβολιασμού (από εκεί και μετά, οφείλονται και ποινές) είναι η 15η Μαρτίου 2022. Στη συνέχεια, η περιφερειακή διοικητική αρχή εκδίδει τις πρώτες κυρώσεις . Οι αρνήσεις εμβολιασμού μπορούν να αναμένονται έως και 600 ευρώ. Αυτό το ποσό οφείλεται εκ νέου κάθε τρεις μήνες. Με αυτόν τον τρόπο, οι αρνητές εμβολιασμού αντιμετωπίζουν το πολύ 2.400 ευρώ ετησίως.

Τελευταία λύση: αντικαταστήστε την τιμωρία στο Häf’n
Όσοι δεν πληρώσουν μπορούν να περιμένουν ακόμη και πρόστιμα έως και 3.600 ευρώ λόγω του διοικητικού παραπτώματος που διαπράχθηκε. Εάν δεν πληρώσουν ως υποκατάσταση η φυλάκιση. Σύμφωνα με τον νομοθέτη, κατά τη μέτρηση πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα και οι οικονομικές συνθήκες καθώς και τα καθήκοντα μέριμνας.

Η κύρια επιτροπή πρέπει να συμφωνήσει
Ο νόμος για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Αυστρία θα πρέπει αρχικά να ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Πρέπει – όπως και οι περιορισμοί εξόδου στο lockdown – να προωθηθεί από την κύρια επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου. Αυτό διασφαλίζει η κυβερνητική πλειοψηφία.

Το αυστριακό μέσο thelocal.at σε άρθρο με τίτλο 600 ευρώ πρόστιμo: Ποια είναι τα τελευταία σχετικά με το σχέδιο υποχρεωτικού εμβολιασμού της Αυστρίας;

Ο προγραμματισμένος νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της Αυστρίας θα κάνει ένα βήμα προς την πραγμάτωσή του αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχύει από την ηλικία των 14 ετών, με πρόστιμα 600 ευρώ που μπορούν να επιβληθούν πολλές φορές.

Αρκετές από τις μεγάλες εθνικές εφημερίδες της Αυστρίας, συμπεριλαμβανομένων των Kurier, Die Presse, Heute και Der Standard ισχυρίστηκαν ότι είδαν ένα αντίγραφο του σχεδίου νόμου, αν και το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα όταν ρωτήθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα ORF, λέγοντας ότι ένα επίσημο πρώτο σχέδιο θα να υποβληθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου, αλλά τα πρόστιμα δεν θα εκδοθούν μέχρι τις 15 Μαρτίου, δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να εμβολιαστούν αφού ο νόμος γίνει πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο το Υπουργείο Υγείας θα αποστείλει υπενθυμιστικές επιστολές που προσκαλούν τους ανθρώπους σε εμβολιασμό. Παρόμοιες επιστολές έχουν ήδη αποσταλεί από φορείς κοινωνικής ασφάλισης.

Ο νόμος θα απαιτούσε τρεις δόσεις: η δεύτερη μεταξύ 14 και 42 ημερών μετά την πρώτη και μια τρίτη μεταξύ 120 και 270 ημερών μετά τη δεύτερη. Τα εμβόλια Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson θα αναγνωρίζονται.

Το Local επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τι θα ισχύει για τα άτομα που εμβολιάστηκαν με εμβόλια που δεν έχουν εγκριθεί στην Αυστρία, για παράδειγμα εκείνα που έλαβαν το εμβόλιο Sputnik στο εξωτερικό.

Ο υποχρεωτικός τύπος θα ισχύει από την ηλικία των 14 ετών (ο εμβολιασμός είναι επί του παρόντος διαθέσιμος για παιδιά στην Αυστρία από την ηλικία των πέντε ετών), αλλά τα άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους θα αποκλείονται, καθώς δεν υπάγονται στις απαιτήσεις 2G. Οι έγκυες θα αποκλείονταν επίσης από την εντολή, όπως και εκείνες που είχαν πρόσφατα αναρρώσει από μόλυνση από τον Covid-19, αν και μόνο για 180 ημέρες μετά τη μόλυνση.

Για άτομα που καλύπτονταν προηγουμένως από εξαίρεση, η εντολή θα ίσχυε από το τέλος του μήνα μετά τη λήξη της ισχύος της εξαίρεσης. Αυτό θα ισχύει για τους εφήβους μετά τα 14α ,έγκυες μετά τη γέννηση του παιδιού τους και τα άτομα που είχαν πιστοποιητικό ανάρρωσης, για παράδειγμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρόστιμα για παραβίαση της εντολής θα οριστούν στα 600 ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να εκδίδονται κάθε τρεις μήνες έως και 2.400 ευρώ ετησίως. Το πρόστιμο για άρνηση πληρωμής της ποινής θα οριστεί σε 3.600 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο — αν και το προσχέδιο φέρεται να περιλαμβάνει μια ρήτρα που λέει ότι οι προσωπικές οικονομικές συνθήκες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό του προστίμου. Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση νοσοκομείων.

Από τις 4 Δεκεμβρίου, το 71,7 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού της Αυστρίας είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19.

Η υποχρεωτικότητα έχει πυροδοτήσει μεγάλες διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, με πέντε συλλήψεις σε συγκέντρωση άνω των 40.000 διαδηλωτές στη Βιέννη συγκρούστηκαν με την αστυνομία το περασμένο Σαββατοκύριακο.(thelocal.at)

Ο αυστριακός τύπος μεγάλης κυκλοφορίας διακινεί αυτή την διαρροή δηλώνει ότι έχει αντίγραφο από το σχέδιο νόμου που θα καταθέσει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν το αρνείται δεν το σχολιάζει… Τώρα είναι ικανοί να τα μαζέψουν στη συνέχεια βλέποντας τις αντιδράσεις.. αν τα μαζέψουν

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση