GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! 15ΧΡΟΝΗ πέθανε (ξαφνικά) στα γενέθλιά της από καρδιακή ανακοπή...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Moderna - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙ...



ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Moderna - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ - ΓΟΥΡΛΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ 100ΣΤΑΡΙΚΟ!!!! 


Η Αργεντινή έχει συγκλονιστεί από τον ξαφνικό θάνατο μιας νεαρής κοπέλας που κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή και πέθανε στην έναρξη του πάρτι των 15ων γενεθλίων της την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα El Día de Escobar, το νεκρό κορίτσι ήταν η Julieta Anahí Ilundain, γνωστή τραγουδίστρια από το Ingeniero Maschwitz.

Η Τζουλιέτα δέχθηκε μια ανθοδέσμη λουλουδιών από τον αδερφό της όταν κατέρρευσε ξαφνικά. Τρομοκρατημένοι θεατές επιχείρησαν καρδιοαναπνευστική βοήθεια και κάλεσαν το ασθενοφόρο, ωστόσο, η 15χρονη διαπιστώθηκε ο θάνατος της σε τοπικό κέντρο υγείας αμέσως μετά. Η Julieta είχε κάνει την ένεση ευθανασίας της Moderna COVID-19 στα τέλη Αυγούστου.



Η Τζουλιέτα παίζει στη σκηνή στο Μάσβιτς
Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν πολύ γνωστή στην κοινότητα και είχε συμμετάσχει στους Αγώνες του Μπουένος Άιρες του 2021, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Ήταν πρέσβειρα του τοπικού Σώματος Πολιτισμού και είχε συμμετάσχει στον αγώνα Zero Hunger πριν από δύο εβδομάδες, που διοργάνωσε ο δήμος του Escobar στο Maschwitz.

Η μητέρα της Julieta, Karina Acosta, είναι επίσης γνωστή στο Maschwitz λόγω της δουλειάς της με το House of Culture. Μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Facebook όπου η Τζουλιέτα φαίνεται να λαμβάνει το εμβόλιο Moderna για τον COVID-19 στις 20 Αυγούστου.

"Moderna για εφήβους ήταν λίγο σε πανικό με τη βελόνα, αλλά έχει ήδη γίνει"


Η πρόσφατη αύξηση των θανάτων νεαρών ατόμων από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μετά το εμβόλιο θα προσθέσει αναμφίβολα την ανησυχία και την αβεβαιότητα σχετικά με τις συστάσεις και τις εντολές σχετικά με τη χορήγηση του εμβολίου σε παιδιά.

Για να θυμηθούμε τον θάνατο της Τζουλιέτας, εδώ είναι ένα βίντεο με το τραγούδι της από το Facebook. Ποιος ξέρει πού θα μπορούσε να οδηγήσει η καριέρα της στο τραγούδι αν είχε επιβιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση