GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ 15ΧΡΟΝΟ (στην πλατεία Συντάγματος) να λέει: «Αυτό το μαχαίρι, λαιμό κόψει»...

«Αυτό το μαχαίρι, λαιμό κόψει». Αυτό ακριβώς λέει ένας 15χρονος, στην πλατεία Συντάγματος, με τον φίλο του να επιδεικνύει το μαχαίρι που εί...



«Αυτό το μαχαίρι, λαιμό κόψει». Αυτό ακριβώς λέει ένας 15χρονος, στην πλατεία Συντάγματος, με τον φίλο του να επιδεικνύει το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. Στην πλατεία Συντάγματος και περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας, αυξάνονται οι επιθέσεις σε ανηλίκους, καθώς αρκετοί είναι οι νέοι που πηγαίνουν βόλτα στην πρωτεύουσα λόγω των Χριστουγέννων.

Οπως μπορεί κάποιος να δει από το ρεπορτάζ του Star, οι συμμορίες ανηλίκων υπάρχουν και μάλιστα το εξοργιστικό είναι ότι κάποιοι ανήλικοι επιδεικνύουν τα μαχαίρια που έχουν μαζί, αδιαφορώντας για την κάμερα.

Οι συμμορίες ανηλίκων, μάλιστα, κλέβουν κινητά, ρούχα και παπούτσια υπό την απειλή της σωματικής βίας. Και το βίντεο αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για τα όσα μπορεί να συμβούν. Πάντως, συχνή είναι η περιπολία των αστυνομικών στην πλατεία Συντάγματος και στο Μοναστηράκι, ωστόσο, παρά τις συλλήψεις, οι επιθέσεις σε ανήλικους (και όχι μόνο) συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση