GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ζητά η οικογένεια! 15 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ (πλήρως υγιής) πέθανε ένα μήνα μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!! ΝΕΚΡΗ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ-Pfizer   Η Aranya Inna, μια υγιής 15χρονη μαθήτρια από τ...


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!! ΝΕΚΡΗ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ-Pfizer  

Η Aranya Inna, μια υγιής 15χρονη μαθήτρια από την Ταϊλάνδη πέθανε λιγότερο από ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση της ένεσης Pfizer για τον COVID-19. Η Aranya έκανε τη δεύτερη δόση της στις 3 Νοεμβρίου και η υγεία της σταδιακά επιδεινώθηκε μέχρι τον τραγικό θάνατό της λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου.
Απαντήσεις και ευθύνες για τον ξαφνικό θάνατό της αναζητά πλέον η οικογένεια της 15χρονης αλλα φυσικά δεν θα βρει πουθενά!!!



Η γιαγιά της Aranya δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο της εγγονής της

Η Aranya υπέφερε από πόνους στην κοιλιά και πονοκεφάλους λίγο μετά το δεύτερο τρύπημα και η γιαγιά της την πήγε στο νοσοκομείο. Αρχικά, ο γιατρός είπε ότι έπασχε από γαστρίτιδα και την έστειλε πίσω στο σπίτι, αλλά λίγο αργότερα αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 24 Νοεμβρίου!!! Γιατροί της πλάκας όπως σχεδόν όλοι οι ειδικοί του δολοφονικού μαζικού εγκλήματος εναντίον της ανθρωπότητας!!!

Η 15χρονη εισήχθη στο Δημόσιο Νοσοκομείο Rajavithi της Μπανγκόκ όπου ανακάλυψαν ότι τα επίπεδα των αιμοπεταλίων της ήταν εξαιρετικά χαμηλά και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη σώσουν, η Aranya πέθανε στις 4 το πρωί της 30ης Νοεμβρίου.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Aranya είπε ότι η οικογένεια υποπτεύεται ότι ο θάνατός της οφείλεται στο εμβόλιο Pfizer. Εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς η Aranya δεν ήταν ποτέ άρρωστη ως παιδί και αρρώστησε μόνο αφού εμβολιάστηκε.

Η 15χρονη φέρεται να είχε πει στην οικογένειά της ότι φοβόταν να κάνει το εμβόλιο επειδή είχε ακούσει ότι «πολλοί άνθρωποι είχαν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό», αλλά τους είπε επίσης ότι δεν πίστευε ότι θα της συνέβαινε.

Πάει λοιπόν και η πιτσιρίκα και φυσικά κανεις δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από τους μελλοθάνατους! Η πιτσιρίκα όμως το είχε αντιληφθεί αλλά βλέπετε την λειτουργία της εκαίδευσης στην μοιραία συμπεριφορά;;; ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση