GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΧΑΣΕ 20 ΚΙΛΑ! ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ο Βασίλης Λεβέντης που βγήκε από το νοσοκομείο...

Φανερά ταλαιπωρημένος και με μείον 20 κιλά επέστρεψε στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  Νικητής μετά από 75 ημέρες σκληρής μάχης με τον κ...


Φανερά ταλαιπωρημένος και με μείον 20 κιλά επέστρεψε στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 

Νικητής μετά από 75 ημέρες σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό βγήκε ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος  επέστρεψε χθες στο σπίτι του. 

Αγνώριστος, έχοντας χάσει 20 κιλά και φανερά καταβεβλημένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που παρέμεινε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για πάνω από δύο μήνες, έφτασε στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε με αμαξίδιο.

Ο γιος του και πρώην βουλευτής, Μάριος Γεωργιάδης μίλησε στο Star για την αγωνία που πέρασε η οικογένειά του: «Φοβόμουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και τι θα μου πούνε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή» είπε και ευχαρίστησε τους γιατρούς που έδωσαν μάχη για να τον στηρίξουν.

Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι πατέρας του δεν ήταν ποτέ αρνητής, αλλά λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, φοβόταν να εμβολιαστεί: «Έχει υποκείμενα νοσήματα, έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει ζαχαρώδη διαβήτη, προέκυψε στεφανιαία νόσος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες αυτή τη στιγμή μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε όλοι οι εμβολιασμένοι, η πλειοψηφία αυτών, ως μια απλή γρίπη στο σπίτι του» είπε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας του έχει μπροστά του μεγάλο δρόμο με φυσιοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει πλήρως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση