GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η αρραβωνιαστικιά του! 26ΧΡΟΝΟΣ (υγιής και δραστήριος) πέθανε 12 ημέρες μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ Pfizer - Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ - ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 100ΡΙΚΟ.....


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ Pfizer - Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ - ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 100ΡΙΚΟ... 

DUNEDIN, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ – Ένας υγιής και δραστήριος 26χρονος άνδρας πέθανε 12 ημέρες μετά τη δόση Pfizer για τον COVID-19, αναφέρει η NZ Herald. Ο Ρόρι Τζέιμς Νάιρν είχε ένα αίσθημα ταχυπαλμίας της καρδιάς του για αρκετές ημέρες πριν καταρρεύσει στο πάτωμα του σπιτιού του στις 17 Νοεμβρίου. Η αρραβωνιαστικιά του Άσλι Γουίλσον βγήκε πρόσφατα δημόσια για να μιλήσει για τη δοκιμασία.

Ρόρι και Άσλεϊ
«Τον έβλεπα να πεθαίνει και δεν μπορούσα να τον πλησιάσω. Κοντεύαμε να φύγουμε για το νοσοκομείο και ήταν στην τουαλέτα και άκουσα ένα γδούπο. Είχε πέσει, το σώμα του έφραζε την πόρτα, το όλο του βάρος ήταν πάνω της και δεν μπορούσα να την ανοίξω. Μπορούσα απλώς να τον δω μέσα από μια χαραμάδα στην πόρτα, μπορούσα να δω ότι είχε φύγει».

Ο Ρόρι είχε λάβει την πρώτη του δόση του εμβολίου Pfizer στις 5 Νοεμβρίου και άρχισε να αισθάνεται «φτερουγίζει η καρδιά» εκείνο το βράδυ. Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και 12 ημέρες αργότερα, άρχισε να υποφέρει απο ένα αίσθημα ταχυπαλμίας και ένα «άβολο» αίσθημα στο στήθος του.

«Το ρίξαμε στο άγχος καθώς ήμασταν στη διαδικασία να πουλήσουμε και να αγοράσουμε ένα σπίτι και να σχεδιάσουμε τον γάμο μας.

Τελικά αποφασίσαμε να πάμε στο νοσοκομείο στις 3 τα ξημερώματα για καθησυχασμό, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ρόρι υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε ακαριαία στο σπίτι μας».

Ο θάνατος του Rory διερευνάται τώρα από τον ιατροδικαστή και τους υγειονομικούς αξιωματούχους για να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με το τρύπημα της Pfizer που έλαβε 12 ημέρες νωρίτερα. Ωστόσο, η Ashleigh είναι «110%» σίγουρη ότι ο θάνατός του οφείλεται στο εμβόλιο.

«Λοιπόν λίγες μέρες μετά τον θάνατό του, κοίταξα το τηλέφωνό του και είδα μερικές αναζητήσεις στο Google. Έμοιαζαν με «μυοκαρδίτιδα» και «καρδιακές στροφές μετά το εμβόλιο», και ήταν περίπου δέκα. Όλα αναζητήθηκαν περίπου μία ώρα πριν πεθάνει.

Νομίζω λοιπόν ότι εκείνο το βράδυ είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται και νόμιζε ότι ήταν από το εμβόλιο. Και στο μυαλό του άρχισε να βιώνει αυτά τα συμπτώματα, προφανώς αφού έκανε το εμβόλιο του. Έτσι, αυτό με βοήθησε πραγματικά να αποφασίσω ότι σίγουρα κατά 110% πιστεύω ότι ήταν ο εμβολιασμός».

ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ;;;

KORAKAS NEWS
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση