GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ 29χρονου ποδοσφαιριστή 6 εβδομάδες μετά το εμβόλιο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΓΚΟΜΕΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ  Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ρικάρν...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΓΚΟΜΕΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ 

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ρικάρντο Γκόμες καταρρέει στην προπόνηση 6 εβδομάδες μετά την ένεση

ΣΕΡΒΙΑ – Ο παίκτης της Παρτιζάν Βελιγράδι, Ρικάρντο Γκόμες, κατέρρευσε στην προπόνηση λιγότερο από έξι εβδομάδες μετά την βοηθητική ένεση για τον COVID-19. Η κατάσταση του πρώτου σκόρερ της ομάδας θεωρείται «εξαιρετικά σοβαρή», σύμφωνα με τον προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο Ρικάρντο Γκόμες θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της SuperLiga της Σερβίας
Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο Γκόμες είχε υποστεί μικρές επιπλοκές μετά την κατάρρευσή του στην προπόνηση. Ωστόσο, η κατάσταση θεωρείται πολύ πιο σοβαρή όπως είπε ο προπονητής Στανόγεβιτς σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

«Ο Γκόμες κατέρρευσε στην προπόνηση και η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή».
Ο Γκόμες, 29 ετών, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σερβικής SuperLiga, δέχτηκε την την ένεση του στα τέλη Οκτωβρίου μαζί με τον συμπαίκτη του Κουίνσι Μένιγκ ​​και τον προπονητή Στανόγεβιτς, ο οποίος μετέφερε προσωπικά τον Γκόμες στον χώρο εμβολιασμού, φέρεται ότι ήταν απρόθυμος να κάνει την ένεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση