GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΘΥΜΑ 35χρονο πυγμάχο! ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ εκτέλεση στο Γαλάτσι...

Θύμα μαφιόζικης επίθεσης έπεσε ένας 35χρονος έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι, καθώς δέχτηκε βροχή πυροβολισμών.   Ο 35χρονος Χ. ήταν πυγμάχο...

Θύμα μαφιόζικης επίθεσης έπεσε ένας 35χρονος έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι, καθώς δέχτηκε βροχή πυροβολισμών.  

Ο 35χρονος Χ. ήταν πυγμάχος και έπεσε σε ενέδρα θανάτου έξω από γυμναστήριο, στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι και έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε τέσσερις σφαίρες.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης, ενώ η αστυνομία εξετάζει τυχόν συσχέτιση της δολοφονίας στο Γαλάτσι με αυτή του 58χρονου πυγμάχου «Κεφάλα» στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο.
Προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορεί το γεγονός πως οι εκτελεστές επέβαιναν σε μηχανή και εξαφανίστηκαν από το σημείο, όπως τότε, που πλησίασαν τον 58χρονο έξω από την καντίνα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ιφιγενείας και Τατοΐου και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον θώρακα.
Κατά την ΕΛΑΣ, ο πυγμάχος ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

 Εικόνα-ντοκουμέντο από το σημείο της μαφιόζικης
 εκτέλεσης άνδρα με τέσσερις σφαίρες στο Γαλάτσι

Νωρίτερα, το Sputnik έφερε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφία με ένα άτομο να κείτεται ανάσκελα στο έδαφος έξω από το γυμναστήριο, ενώ ο χώρος της δολοφονίας έχει αποκλειστεί με κορδέλες της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση