GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΛΛΟΙ 3 ποδοσφαιριστές πέθαναν (ξαφνικά) από ανακοπή καρδιάς μέσα στα γήπεδα...

Θανατικό στα γήπεδα!.. Πέθαναν στον αγωνιστικό χώρο 3 ακόμη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από ανακοπή καρδιάς. Aλγερινός, Κροάτης κι ένας στο...


Θανατικό στα γήπεδα!.. Πέθαναν στον αγωνιστικό χώρο 3 ακόμη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από ανακοπή καρδιάς. Aλγερινός, Κροάτης κι ένας στο Ομάν..TΡΑΓΙΚΟ BINTEO συμπαίκτες κι αντίπαλοι θρηνούν παίκτη στα αποδυτήρια! Θρίλερ στα γήπεδα…..


Θανατικό στα γήπεδα……Πέθαναν στον αγωνιστικό χώρο 3 ακόμη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από ανακοπή καρδιάς Αλγερινός, Κροάτης, κι ένας στο Ομάν.. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 28χρονος Αλγερινός παίκτης Sofiane Lokar ή Loukar ο αρχηγός της Mouloudia Saida, μετά από ανακοπή καρδιάς στον αγώνα της ομάδας του με την Ένωση του Oran το Σάββατο, στον δέκατο γύρο της δεύτερης κατηγορίας της Αλγερίας.

Ο Λόκαρ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από μια σοβαρή σύγκρουση με το κεφάλι με τον τερματοφύλακα της Ένωσης Οράν, αλλά επέστρεψε για να παίξει ξανά αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πριν πέσει στο έδαφος μετά από ανακοπή καρδιάς.


Ο λογαριασμός της Mouloudia Saida στο Facebook μετέδωσε δηλώσεις στις οποίες ο προπονητής της ομάδας, Elaraby Morsli, είπε ότι ο παίκτης «έπεσε με συνηθισμένο τρόπο και είμαστε σοκαρισμένοι», προσθέτοντας ότι «ο παίκτης είχε τα προσόντα να παίξει με βάση τον ιατρικό του φάκελο και ήταν σε καλή κατάσταση υγείας.”


TΡΑΓΙΚΟ BINTEO η στιγμή της κατάρρευσης…
συμπαίκτες κι αντίπαλο θρηνούν τον παίκτη στα αποδυτήρια!!Θρίλερ στα γήπεδα…

Και ο σύλλογος Oran Association δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει παίκτες και των δύο ομάδων να κλαίνε στα αποδυτήρια, σε μια σκηνή που εκφράζει την έκταση του σοκ μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του συναδέλφου τους στο νοσοκομείο.

Ο δεύτερος θάνατος παίκτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Omani League το Πρωτάθλημα του Ομάν έγινε μάρτυρας, την περασμένη Τετάρτη, του θανάτου του παίκτη της Muscat Club, Khaled Al-Raqadi, κατά τη διαδικασία προθέρμανσης πριν από την έναρξη του αγώνα του με την Al-Suwaiq Club, αφού υπέστη επίσης σοβαρή καρδιακή προσβολή.

Το «Algerian Press Agency» αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του θανάτου του Αλγερινού Sofiane Locar, στο στάδιο «Habib Bouakel».

Το πρακτορείο ανέφερε ότι το ατύχημα σημειώθηκε στο 26ο λεπτό του αγώνα, καθώς η 28χρονη Sofiane Lokar συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ben Doula, όταν οι δύο παίκτες προσπάθησαν να επιστρέψουν μια αεροπορική μπάλα, αλλά ο νεκρός κατάφερε να συνεχίσει. παίζοντας χάρη στις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το ιατρικό επιτελείο.

ΣΟΚ στον αραβικό κόσμο από το θάνατο του 28χρονου…

Πρόσθεσε ότι η επιστροφή του Λοκάρ στον αγωνιστικό χώρο δεν κράτησε πολύ, καθώς έπεσε γρήγορα μόνος του στο γήπεδο στο 35ο λεπτό, χρειάστηκε ξανά την επέμβαση του ιατρικού επιτελείου, καθώς προσπάθησε να τον βοηθήσει να ανακτήσει τις αισθήσεις του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πέθανε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα ως αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν.
youm7 25/12/21

Τρίτος νεκρός παίκτης

Ο 23χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής ο Marin Cacic πέθανε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ήταν εμβολιασμένοι ποτέ δεν θα το μάθουμε τουλάχιστον στον παρόντα χρόνο…Διεθνής παγκόσμια λογοκρισία επ’ αυτού. Eπτασφράγιστο αλλά η πανδημία θανάτων από ανακοπή αθλητών παγκοσμίων κάπου παραπέμπει.


ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ τίποτα…


dimpenews.com


1 σχόλιο

  1. τα αποτελεσματα του εμβιλου..μην το ξεχνατε,,σταματηστε και επιτεθειοτε βεντιον οσων εχουν εμβολια στα χερια των,,αχρηστοι ολοι σςα τι να σας κανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση