ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ! 48ΩΡΗ απεργία στα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier ...

Share it:


Νέα 48ωρη απεργία στις 8 και 9 Δεκεμβρίου σε ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier καθώς οι εργαζόμενοι διεκδικούν κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας και Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς.

Το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους που συνεχίζουν τον αγώνα τους με τη 48ωρη απεργία.
«Το ΕΚΑ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων για κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας και υπογραφή συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς για όλους τους εργαζόμενους», αναφέρει η ανακοίνωση.


Share it:

ΕΛΤΑ

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Συνδικαλιστικά

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση