GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! 48ΧΡΟΝΟΣ πέθανε (ξαφνικά) μέσα στο γυμναστήριο...

Giannis Spyridakis   ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ, 48 ετών, Αυτοκινητιστής, ΒΟΛΟΣ   ΑΘΛΗΤΗΣ σε τοπικό σύλλογο πολεμικών τεχνών  ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ  ΟΛΩΣ Τ...

Giannis Spyridakis 
ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ, 48 ετών, Αυτοκινητιστής, ΒΟΛΟΣ  

ΑΘΛΗΤΗΣ σε τοπικό σύλλογο πολεμικών τεχνών 
ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ 
ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ /// ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ > Ο.Α.Μξ 
------------------------------- 
Ανείπωτη θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος 48χρονου. Ο αυτοκινητιστής «έσβησε» μπροστά στα μάτια των συναθλητών του, την ώρα που αθλούνταν σε γνωστό γυμναστήριο Πολεμικών Τεχνών στον Βόλο.

Ήταν 22.30 προχθές το βράδυ (30-11-2021) όταν όλοι πάγωσαν μέσα στο γυμναστήριο. Ο άτυχος 48χρονος, όπως κάθε μέρα, έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Σάστισαν οι συναθλητές του βλέποντάς τον να καταρρέει από τη μία στιγμή στην άλλη. Ακολούθησε πανικός.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ συναθλητές του προσπαθούσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο 48χρονος δεν αντιδρούσε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ακολουθήθηκε η διαδικασία της ανάνηψης, δυστυχώς όμως είχε επέλθει το μοιραίο.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σέσκλο, που «ντύθηκε» στα μαύρα. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο τρόπο με τον οποίο έφυγε τόσο πρόωρα. Ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί. Πολύ καλός επαγγελματίας, γνωστός σε όλες τις πιάτσες των ταξί, όπου στάθμευε περιμένοντας την επόμενη κούρσα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι συνάδελφοί του χθες δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός. Συντετριμμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς του. Σε κατάσταση σοκ συναθλητές του που μέχρι προχθές μοιράζονταν μαζί του ώρες ατέλειωτες στο γυμναστήριο Πολεμικών Τεχνών.

Η προσωπική του σελίδα στο facebook κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων που σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν με σπαραγμό. «Καλό παράδεισο ρε γίγαντα… καλό ταξίδι φίλε μου… θα σε θυμάμαι πάντα» έγραψε συγκλονισμένος φίλος του, «Βρε φίλε και παλιέ συμμαθητή. Τόσο άδικο, σκληρό και απίστευτο. Καλό παράδεισο και κουράγιο στους δικούς σου», ανέφερε συμμαθητής του.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Πάντα ευγενικός κ με χαμόγελο…. Έτσι θα σε θυμάμαι αδυνατώ να το πιστέψω…», ανέφερε συνάδελφός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση