GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ! «Ανεμβολίαστοι» οι 60άρηδες που δεν κάνουν και την 3η δόση...

Βαρέλι δίχως πάτο αποδεικνύεται το “τελευταίο μίλι”…  Σε καθεστώς lockdown αναμένεται να τεθούν από την ερχόμενη Δευτέρα όσοι εμβολιασμένοι...




Βαρέλι δίχως πάτο αποδεικνύεται το “τελευταίο μίλι”… 

Σε καθεστώς lockdown αναμένεται να τεθούν από την ερχόμενη Δευτέρα όσοι εμβολιασμένοι πολίτες άνω των 60 δεν έκαναν την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έχοντας αφήσει το επτάμηνο να παρέλθει.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός… Αρρώστιας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης, στο κυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΪ κατόπιν ερωτήσεως του δημοσιογράφου, οι πολίτες που είναι άνω των 60 ετών οι οποίοι έχουν συμπληρώσει επτά μήνες από τον εμβολιασμό τους, έξι μήνες συν ένας ακόμη περιθώριο που είχαν για να εμβολιαστούν, θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι από τις 13 Δεκεμβρίου.

«Η τρίτη δόση είναι απαραίτητη ειδικά σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών και για να λογίζεται κάποιος εμβολιασμένος από 13/12 θα πρέπει να κάνει και την τρίτη δόση εντός επτά μηνών», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Ενώ όπως είπε η Παγώνη σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις της, συζητείται πλέον και η 4η δόση εμβολίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση