GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΛΗΡΩΣΕ 60 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την ονομασία Meta ο Ζάκερμπεργκ του Facebook...

H Meta Platforms, όπως ονομάζεται πλέον η Facebook Inc., κατέβαλε 60 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει την επωνυμία Meta από μικρή αμερι...

H Meta Platforms, όπως ονομάζεται πλέον η Facebook Inc., κατέβαλε 60 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει την επωνυμία Meta από μικρή αμερικανική τράπεζα, ανακοίνωσαν  οι δύο εταιρείες.

Η συμφωνία, σχολιάζει το Reuters, αναδεικνύει τη σημασία που δίνει στο όνομα Meta η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, η οποία ελπίζει ότι οι επενδύσεις της στο metaverse –εικονικούς κόσμους όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν και να ψωνίζουν- θα αποδώσουν οφέλη τα επόμενα χρόνια.

Η αμερικανική περιφερειακή τράπεζα Meta Financial Group ανέφερε σε έγγραφα προς τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ότι πούλησε τα παγκόσμια δικαιώματα της εταιρικής ονομασίας στην Beige Key LLC.

Πίσω από την άγνωστη εταιρεία βρίσκεται η Meta Platforms, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Facebook.

Ανέφερε ακόμα ότι οι συνομιλίες με την τράπεζα είχαν ξεκινήσει πριν ανακοινωθεί η αλλαγή ονόματος της Facebook Inc.

Αν και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι το metaverse απέχει ακόμα μια δεκαετία από το να γίνει πραγματικότητα, η Meta λάνσαρε την περασμένη εβδομάδα την εφαρμογή Horizon Worlds, η οποία επιτρέπει σε χρήστες των γυαλιών εικονικής πραγματικότητας Oculus να δημιουργούν τα δικά τους εικονικά περιβάλλοντα και βιντεοπαιχνίδια.

1 σχόλιο

  1. Επ,μπαταχτζη,βαζιβουζουκε.Κανενα φραγκο και στον δικο μας Γιανη μ'ενα ν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση