GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΥΛΟΣ 93 ετών! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ στον «Ευαγγελισμό» ο Κώστας Γκουσγκούνης...

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο 93χρονος πλέον γνωστός φωτογράφος, ηθοποιός και πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκού...


Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο 93χρονος πλέον γνωστός φωτογράφος, ηθοποιός και πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης. 

Σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιοποιήθηκε στο Facebook από τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου ο δημοφιλής ηθοποιός, που έμεινε ιδιαίτερα γνωστός για τις ατάκες του, δεν πάσχει από κορωνοϊό.

Εμαθε την τέχνη της φωτογραφίας στη Λάρισα κοντά στον πατέρα του Μίμη Γκουσγκούνη και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα, όπου αργότερα άνοιξε φωτογραφείο στο Χολαργό. Εκεί έγινε γνωστός όχι μόνο για τις συμμετοχές του σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αλλά και για τις ατάκες του σε αυτές. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα, το ότι είχε πάντα ξυρισμένο το κεφάλι του.

Αρχικά έπαιξε σε κάποιες ταινίες σε ρόλο κομπάρσου, ή με λίγες ατάκες, από το 1952 έως το 1958 (Η Αγνή του λιμανιού, Η θεία από το Σικάγο, Ο λεφτάς, Μια ζωή την έχουμε) και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές ερωτικές αλλά και αστυνομικές ταινίες από το 1965 μέχρι το 1984 με γνωστότερες τις: Ήταν Άξιος, Ηδονοβλεψίας, Σεξ…13 Μποφώρ κτλ. Έχει επίσης παίξει σε θεατρικό έργο, αλλά και στην τηλεόραση, όπως στο Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται στην ΕΡΤ (1975). Λόγω της φήμης του, το 2010, σε ηλικία 79 ετών, έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία.

Δείτε την ανάρτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση