GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ! «Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ θα αγωνιστεί στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση...»

Η Tennis Australia ετοιμάζεται να παρακάμψει τις οδηγίες της κυβέρνησης της Βικτόρια για τους εμβολιασμένους τενίστες και να επιτρέψει με ε...


Η Tennis Australia ετοιμάζεται να παρακάμψει τις οδηγίες της κυβέρνησης της Βικτόρια για τους εμβολιασμένους τενίστες και να επιτρέψει με εξαίρεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Νόλε δηλώνει ανυποχώρητος στο θέμα του εμβολιασμού, και ο λόγος που ως τώρα δεν έχει ανακοινώσει αν θα πάει ή όχι στη Μελβούρνη είναι γιατί δούλευε ολόκληρος μηχανισμός για να του επιτρέψει να πάει, χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο και να χρειαστεί να μπει σε 14ήμερη καραντίνα.

Συγκεκριμένα, στην Αυστραλία λένε πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρει ο Σέρβος «ιατρική εξαίρεση», την οποία έχει ήδη καταθέσει η ομάδα του αθλητή, επικαλούμενη σημαντικό λόγο για τον οποίον παραμένει ανεμβολίαστος.

1 σχόλιο

  1. Αντε κιριζια,μολις ειδατε οτι θα λιγοστεψει το παραδακι,τον ηπιατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση