GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γονείς... "Για ποιο λόγο δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά;"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Το 1633... ο Γαλιλαίος ήταν ο ψεκασμένος κι οι δικαστές του κατείχαν την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το 1633... ο Γαλιλαίος ήταν ο ψεκασμένος κι οι δικαστές του κατείχαν την...

"επιστημονική αλήθεια".
Σήμερα την "επιστημονική αλήθεια" κατέχουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο,
σε πλήρη διαπλοκή με τις πολυεθνικές Big Pharma.
Αυτοί θέλουν να πείσουν πως οι γη είναι επίπεδη!
Οι καθεστωτικοί "ειδικοί" και το μέτωπο "Κόμμα 3η Δόση"
είναι οι δικαστές του Γαλιλαίου...
Ευτελίζουν την Επιστήμη με τον "επιστημονισμό",  βιάζουν όλες τις Επιστήμες!
Γιατί το μοναδικό ΔΟΓΜΑ που γνωρίζει η επιστήμη, που
χαρακτηρίζει την επιστήμη... είναι η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!
Και "ψεκασμένοι" -όπως στη δίκη του Γαλιλαίου-, είναι οι υπερασπιστές της Ιπποκράτειας Ιατρικής, της επιστημονικής αλήθειας!
Ν. Κ.

«Εάν αυτή η επιστήμη, που θα φέρει μεγάλα οφέλη στον άνθρωπο,
δεν θα βοηθήσει τον άνθρωπο να καταλάβει τον εαυτό του,
θα καταλήξει να στραφεί εναντίον του ανθρώπου!»
Τζορντάνο Μπρούνο (1548 - 1600)

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

Γνωρίζετε σε πόσα παιδιά και για πόσο καιρό έχει γίνει ο πειραματισμός με το "προϊόν" που σας ζητούν να χορηγήσετε στα παιδιά σας;
Συνολικά σε 2.268 παιδιά (ινδικά χοιρίδια, πειραματόζωα) εκ των οποίων: σε 1.517 χορηγήθηκε το "προϊόν" και 751 έλαβαν εικονικό φάρμακο (placebo) και...  ολόκληρη η "μελέτη κοόρτης" (ολοκλήρωση περιόδου παρατήρησης) περατώθηκε σε 2,5 μήνες το πολύ!

Δείτε:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών (National Center for Biotechnology Information advances science and health): Evaluation of the BNT162b2 Covid-19 Vaccine in Children 5 to 11 Years of Age

Οι παιδίατροι που "συνιστούν" ανεπιφύλακτα με καθημερινή προπαγάνδα τη λήψη του προϊόντος... γνωρίζουν και σιωπούν, δεν μελετούν, ή υπακούουν σε εντολές πολιτικών, "ειδικών" και ποιων "ειδικών";

Η ομότιμη "Καθηγήτρια Παιδιατρικής" παρακαλώ... και Πρόεδρος της "Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών" Μαρία Θεοδωρίδου... γνωρίζει τα επίσημα στοιχεία, τα αγνοεί, ή δεν γνωρίζει ανάγνωση και γραφή κι εκτελεί πολιτικές εντολές;

"Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία": “Να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά 5 έως 11 ετών”! Δηλαδή έχουν δικές τους μελέτες-έρευνες που αγνοούν τα επίσημα στοιχεία των πολεθνικών και εγγυούνται την ασφάλεια των παιδιών μας, ή συβμαίνει αυτό που όλοι σήμερα υποψιάζονται;

Οι "εδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο γνωρίζουν όταν προχωρούν σε "προτάσεις" προς τους πολιτικούς, ή ως τηλε-επιστήμονες απειλούν, τρομοκρατούν, παροτρύνουν γονείς και πολίτες;

Το ΚΚΕ, που δηλώνει "κόμμα της εργατικής τάξης" κι ο κ. Κουτσούμπας, μαζί με τον τομέα επιστημόνων του ΚΚΕ γνωρίζουν, ή επαγγέλλονται κάτι που δεν γνωρίζουμε;

ΝΔ-Συριζα-Κιναλ-Βαρουφάκης... κόμματα κυβερνητικά, και φυσικά δεν χρήζουν ερωτημάτων με δεδομένη και "κατανοητή" στράτευσή τους στις πολυεθνικές Big Pharma.

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα
δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες,
αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι
ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα κίνημα
»
Αντόνιο Γκράμσι

21 Νοέμβρη 2021... Η πλατεία κι η Επιστήμη - αυτή με κεφαλαίο Ε, που δεν προσφέρεται για ψέματα, προσβολές κι εκβιασμούς- ενώνονται κι έχουμε άμεσα δύο δεδομένα: η πρώτη, η πλατεία αποκτά αξιοπιστία και η δεύτερη, η Επιστήμη έχει την ορατότητα και τη δύναμη, που η πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν της αρνήθηκαν απλώς αλλά έκαναν τα πάντα να φιμωθεί... ΙΤΑΛΙΑ! Συγκροτήθηκε θεσμικά «Επιστημονική Αντί-Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων»! Η απάντηση στους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο

Στις 2 Δεκέμβρη 2021, ο Καθηγητής Dallapiccola θέτει δημόσια στην Corriere della Sera μια ερώτηση: "Για ποιο λόγο δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά;"

Ιδού δεκαέξι (16) από τους λόγους που δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά και θέτει η "Ιατρική Επιστημονική Επιτροπή" (Commissione Medico-Scientifica - CMS), στην κυβερνητική Επιτροπή των "Ειδικών" για συζήτηση:

  1. Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη Covid μεταξύ των παιδιών.

Εάν έχουν μολυνθεί με SARS-CoV-2 είναι συνήθως ασυμπτωματικά ή με ήπια συμπτώματα (Εικ. 16).

  1. Δεν υπάρχει αύξηση της θνησιμότητας από τον Covid στα παιδιά.

Η αύξηση των λοιμώξεων στα παιδιά δεν έχει προκαλέσει αύξηση της θνησιμότητας. Από 0 έως 19 ετών, το Εθνικός Οργανισμός Υγείας (ISS) έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 35 θανάτους, δηλαδή ~ 20 κρούσματα το έτος, που -από 10.431.663 παιδιά / εφήβους 0-19 ετών (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία - ISTAT)- σημαίνει 1 θάνατο κάθε 522.000 παιδιά/έτος, δηλαδή 0,19 θάνατοι ανά 100.000, 125 φορές λιγότεροι από τα 2.505 παιδιά που πεθαίνουν κατά μέσο όρο κάθε χρόνο την πενταετία 2015-2019.

Η αύξηση των λοιμώξεων στα παιδιά δεν έχει προκαλέσει αύξηση της θνησιμότητας. Πολλοί από τους 2.500 θανάτους ετησίως από άλλες αιτίες θα μπορούσαν να προληφθούν και θα άξιζαν πολύ μεγαλύτερης προσοχής. Αντίθετα, δεν θεωρείται δεδομένο ότι οι εμβολιασμοί θα είχαν σώσει μέρος από αυτούς τους 20 θανάτους το έτος από τον COVID-19, καθώς είναι κυρίως άτομα που πάσχουν ήδη από σοβαρές ασθένειες.

  1. Οι κίνδυνοι νοσηλείας για Covid στα παιδιά είναι πολύ χαμηλοί.

Επίσης, οι κίνδυνοι νοσηλείας στην εντατική είναι πολύ χαμηλοί: 1 στους 46.000 διαγιγνώσκονται με COVID-19 και συχνά αφορούν παιδιά με άλλες ασθένειες. Στη Γερμανία, μεταξύ των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών χωρίς παθολογίες, ο κίνδυνος είναι 1 στα 50.000 και κανένα παιδί δεν έχει πεθάνει.

  1. Το Πολυσυστηματικό υπερφλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C) είναι σπάνιο/πολύ σπάνιο και τα συμπτώματα του Long Covid είναι ήπια.

Το Παιδικό πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο (Paediatric multisystem inflammatory syndrome) είναι σπάνιο (3,16 στα 10.000 παιδιά που έχουν μολυνθεί με Sars-CoV-2 στις ΗΠΑ, όπου επηρεάζει δυσανάλογα τα μαύρα, ισπανόφωνα και ασιατικά παιδιά σε σύγκριση με τα λευκά και πολύ σπάνια στη Γερμανία: 1,7 από 10.000 θετικά κρούσματα). Επιπλέον, η συσχέτιση με τον SARS-CoV-2 είναι πιθανή αλλά αβέβαιη και δεν δεν έχει διασαφιστεί σε ποιο βαθμό οι εμβολιασμοί την αποφεύγουν.

Η διάρκεια και η σοβαρότητα των συμπτωμάτων του "Long Covid" είναι παρόμοια με εκείνα των κοινών ιογενών ασθενειών, ο αριθμός των συμπτωμάτων φαίνεται κατά μέσο όρο ακόμη χαμηλότερος (1,8% των παιδιών μετά τον COVID-19 έχουν επίμονα συμπτώματα στις 4 εβδομάδες, το 0,9% αυτών μετά από άλλες ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλά κατά μέσο όρο με το COVID-19 έχει μόνο 2 συμπτώματα και το 1 είναι συχνά ανοσμία, με άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού 5 συμπτώματα).

Οι αποτελεσματικές πρώιμες θεραπείες μπορούν να μειώσουν τη σοβαρότητα των σπάνιων περίπλοκων περιπτώσεων και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

  1. Ακόμα και ο εμβολιασμός των παιδιών (και οποιουδήποτε) δεν επιτυγχάνει ανοσία της αγέλης.

Είναι αδύνατο να αποκτηθεί ανοσία αγέλης με εμβολιασμούς που χρησιμοποιούνται γι' αυτό:

  • την ταχεία μείωση της προστασίας που προκαλείται από το εμβόλιο, η οποία στους 6-7 μήνες (σελίδα 27) ή στους 9 μήνες (σελίδα 33) μπορεί ακόμη και να γίνει αρνητική
  • την αδυναμία αποτροπής μετάδοσης του SARS-CoV-2 μετά την ολοκλήρωση του κύκλου εμβολιασμού
  • την παρουσία μεγάλου αριθμού δεξαμενών ζώων, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων, που έχουν ήδη εντοπιστεί.

Τον τελευταίο μήνα, το ποσοστό των μολύνσεων ανά 100.000 ήταν περίπου 800 περιπτώσεις μεταξύ των μη εμβολιασμένων και 400 μεταξύ των εμβολιασμένων (με έναν κύκλο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, όταν η προστασία είναι μέγιστη). Επομένως, ακόμη και αν το 100% του πληθυσμού ήταν εμβολιασμένο, το 50% θα παρέμενε επιρρεπές στη μόλυνση.

  1. Τα παιδιά δεν αποτελούν κύρια αιτία μετάδοσης στην οικογένεια.

Τα παιδιά δεν είναι οι κύριοι καθοριστικοί παράγοντες της εξάπλωσης του ιού, ούτε και στην οικογένεια.

  1. Οι ανεμβολίαστοι δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις παραλλαγές και την κυκλοφορία του ιού.

Ο ελειπής εμβολιασμός ΔΕΝ δεν ευνοεί την διάδοση του ιού και τη γέννηση των παραλλαγών σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους, μεσοπρόθεσμα. Στην πραγματικότητα, σε ένα έτος 52 εβδομάδων, αν το παιδί δεν έχει μολυνθεί δεν είναι ποτέ μολυσματικό, αν μολυνθεί είναι για μια εβδομάδα και για τις άλλες 51 εβδομάδες έχει ανοσία. Επίσης, ο εμβολιασμένος είναι πιο ευαίσθητος σε λοιμώξεις τις δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

  1. Είναι ανήθικο να εμβολιάζουμε τα παιδιά για να προστατεύσουμε έμμεσα τους άλλους.

Εάν τα ηλικιωμένα και τα αδύναμα άτομα ανοσοποιηθούν, οι κίνδυνοι μετάδοσης που προκύπτουν από τον μη εμβολιασμό των παιδιών είναι πολύ χαμηλοί.

  1. Ο αριθμός των παιδιών (και τα αναφερόμενα συμβάντα) σε δοκιμές εμβολίων είναι ανεπαρκής.

Ο αριθμός των παιδιών που στρατολογήθηκαν ["εθελοντές" παιδιά με αμοιβές ως ινδικά χοιρίδια] σε κλινική δοκιμαστική φάση 2/3 (1517 εμβολιασμένα έναντι 751 με ένεση φυσιολογικού ορού) [εικονικό φάρμακο - placebo] και παρακολουθήθηκαν μόνο για 2,3 μήνες είναι ανεπαρκής για την ανίχνευση πιθανών σοβαρών και σπάνιων ανεπιθύμητων ενεργειών.

  1. Οι κίνδυνοι του παιδιατρικού εμβολιασμού υπερτερούν των οφελών (με ορισμένες εξαιρέσεις).

Οι κίνδυνοι του εμβολιασμού κατά του COVID-19 στην παιδιατρική ηλικία ξεπερνούν αποδεδειγμένα τα οφέλη, τόσο στις βασικές μελέτες όσο και στα λίγα παραδείγματα ενεργητικής επιτήρησης, που δείχνουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες με αντίκτυπο στην υγεία (από την πρόληψη της κανονικής καθημερινής δραστηριότητας και άνω), στο 11% ~ των παιδιών 12-17 ετών μετά την 1η δόση και στο 27% κατά μέσο όρο μετά τη 2η δόση (Πίνακας 3 του pdf). Ο AIFA [Ιταλικός ΕΟΦ] δηλώνει «προς το παρόν δεν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια όσον αφορά την ασφάλεια». Ωστόσο, η παθητική επιτήρηση [φαρμακοεπαγρύπνηση], η οποία αναγκάζει τον AIFA να δηλώσει «128 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά 100.000 χορηγούμενες δόσεις», υποτιμά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που ανιχνεύονται από το CDC των ΗΠΑ με την ενεργητική v-safe επιτήρηση σε ενήλικες εκατοντάδες φορές (Επιστολή 97 Ομάδα Όχι Ευχαριστώ, σελ. 2-5) και στους εφήβους.

Τα παιδιά και οι έφηβοι θα εκτεθούν σε κινδύνους ανεπιθύμητων ενεργειών, ακόμη και σοβαρών, όχι μόνο άμεσων, αλλά και πιθανών μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, τα οποία αρχίζουν να εμφανίζονται με αύξηση των μυοκαρδίτιδων στους άνδρες, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως στις γυναίκες και αυτοάνοσα νοσήματα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να αυξηθούν με τις "αναμνηστικές" δόσεις, οι οποίες πλέον αναμένονται τουλάχιστον κάθε χρόνο.

Σημείωση: τα πιο οριστικά αποτελέσματα (συνολική θνησιμότητα, όχι μόνο από τον COVID) σε κλινικές δοκιμές με εμβόλια mRNA σε ενήλικες δεν είναι καθησυχαστικά μέχρι σήμερα και θα απαιτούσαν επείγουσα επιστημονική έρευνα, καθώς και η υπερβολική θνησιμότητα στις ηλικιακές ομάδες κάτω των 65 ετών το 2021, σε σύγκριση με το 2020 που εμφανίζεται στον EuroMOMO, σύμφωνα με τα δεδομένα ISTAT [Εθνική Στατιστική Υπηρεσία] 2021 έως 2020 που είναι διαθέσιμα μέχρι σήμερα για τους Ιταλούς εφήβους και νέους.

  1. Είναι γενικά αντιπαραγωγική η πρόληψη της μόλυνσης από Sars-CoV-2 στα παιδιά.

Αυτό διότι τα εκθέτει στον κίνδυνο να προσβληθούν από τη νόσο σε μεταγενέστερη ηλικία, με μεγαλύτερη πιθανότητα για πιο σοβαρές συνέπειες, ενώ στα παιδιά η ασθένεια θα είναι σχεδόν πάντα ήπια ή ασυμπτωματική και θα παράγει επίμονη φυσική ανοσία.

  1. Με την κατάλληλη προσοχή, η φυσική ανοσία θα πρέπει να ευνοείται σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Πρέπει να συζητηθούν με βάση επιστημονικά δεδομένα οι στρατηγικές που επιτρέπουν την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας σε ομάδες με ελάχιστο κίνδυνο σοβαρών μορφών COVID-19, καθώς, σύμφωνα με την κατάσταση της γνώσης, η ανοσία που αποκτάται με φυσική μόλυνση είναι πιο ισχυρή και διαρκής παρά εκείνη του εμβολίου. Αυτό δίνει ατομικό πλεονέκτημα στο παιδί, αλλά και στην οικογένειά του, τους παππούδες και τη γιαγιά του και ολόκληρη την κοινότητα.

  1. Πριν από τα παιδιά, είναι καλό και λογικό να εμβολιάζονται οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς.

Όπως υποστήριξε επίσης ο ΠΟΥ, δεν θα ήταν δίκαιο να εμβολιάζονται τα παιδιά όταν σε πολλές χώρες οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι θα ωφελούνταν περισσότερο από την αδυναμία πρόσβασης στον εμβολιασμό.

  1. Οι συγκρούσεις συμφερόντων καθιστούν πολλές μελέτες αναξιόπιστες.

Οι μελέτες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής χρηματοδοτούνται από τον κατασκευαστή-παραγωγο του φαρμάκου, οι συγγραφείς είναι ως επί το πλείστον υπάλληλοι, ή με σημαντικές οικονομικές σχέσεις με τις μεταποιητικές βιομηχανίες, ο αριθμός των γεγονότων είναι χαμηλός τη στιγμή της διακοπής/πρόωρης διακοπής του διπλού τυφλού στις μελέτες. Αυτές οι τρεις συνθήκες, η καθεμία τους, οδηγούν σε συστηματική υπερβολή των οφελών.

  1. Οι επαγγελματικές εταιρείες, που χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες, δεν εκφράζουν ανεξάρτητες κατευθυντήριες γραμμές.

Σημαντικές Εταιρείες που επιμένουν στον καθολικό εμβολιασμό των παιδιών, λαμβάνουν σημαντική χρηματοδότηση από τις φαρμακοβιομηχανίες (παράδειγμα).

  1. Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θεραπείες για παιδιά που υπέστησαν βλάβες από αυτά τα εμβόλια, ενώ είναι διαθέσιμες προφυλακτικές παρεμβάσεις και χρήσιμες πρώιμες θεραπείες για τον COVID-19.

Υ.Γ. Η μετάφραση των επιχειρημάτων της Ιταλικής "Ιατρικής Επιστημονικής Επιτροπής" (Commissione Medico-Scientifica - CMS), του Συνδικάτου Λιμενεργατών Τεργέστης, ίσως προσφέρει κάτι στους αγωνιζόμενους Ελεύθερους στην πατρίδα μας... Έστω "τροφή" για σκέψεις...

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες, αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα.
Στην πραγματικότητα, αν οι επιστημονικές αλήθειες ήταν οριστικές και οριστικά αποκτημένες σε απόλυτο και μετά-ιστορικό επίπεδο, η επιστήμη αυτή καθαυτή θα είχε πάψει να υπάρχει.
Συνεπώς, η επιστήμη είναι μια ιστορική κατηγορία, προσφέρει παραμέτρους για την ερμηνεία της πραγματικότητας που είναι παραλλαγές και θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διακύμανση των ιστορικών εποχών.
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία.
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής.
»

Αντόνιο Γκράμσι, "Ιστορικός υλισμός και φιλοσοφία του Μπενεντέτο Κρότσε" (Il materialismo storico e la filosofia di Benedetto Croce), Einaudi, 1948.

Το προλεταριάτο στην Τεργέστη, οι αχθοφόροι, η εργατική τάξη απέδειξαν πως μπορούν ακόμη να μιλάνε στο όνομα του Αντόνιο Γκράμσι. Για τον "επιστημονισμό", για την «"επιστήμη" της άρχουσας τάξης που είναι η κυρίαρχη "επιστήμη"»... είναι ζητήματα που έχει περιγράψει με σαφήνεια ο μεγάλος κομμουνιστής διανοούμενος: Antonio Gramsci... ο εφιάλτης που τρομοκρατεί την υποταγμένη Νατοϊκή "αριστερά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση