GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ! ΛΙΣΤΕΣ «ΦΩΤΙΑ» έφτασαν στα κεντρικά γραφεία των σούπερ μάρκετ...

Μετά τα εμβόλια, επιβάλλουν φτώχεια και μειωμένη κινητικότητα!!! Ξεκινά ΑΝΗΦΟΡΟΣ από το 2022...   Απώλειες της τάξεως του 8-10% κατέγραψαν ...



Μετά τα εμβόλια, επιβάλλουν φτώχεια και μειωμένη κινητικότητα!!! Ξεκινά ΑΝΗΦΟΡΟΣ από το 2022...  

Απώλειες της τάξεως του 8-10% κατέγραψαν τον Νοέμβριο οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ. Πτωτική τάση, η οποία είχε αρχίσει να φαίνεται ήδη από την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και συνεχίστηκε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου μήνα.

Η αύξηση των λογαριασμών των παρόχων ενέργειας, οι φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις ανατιμήσεις που έχουν περάσει ήδη σε βασικά προϊόντα τους τελευταίους μήνες έχει κάνει τους καταναλωτές φτωχότερους, αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη βασικών προμηθευτών των αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στα κεντρικά γραφεία των σουπερμάρκετ της χώρας έφτασε τιμοκατάλογος με νέες ανατιμήσεις και αυξήσεις σε βασικά είδη προϊόντων που θα φτάνουν το 7% και θα ισχύουν από τις αρχές του 2022!!!

Ετοιμάζεται η τέλεια οικονομική κρίση, η οποία θα συμβάλλει στην δυσαρέσκεια των πολιτών κατά των πολιτικών, που είναι ήδη διογκωμένη λόγω των αυταρχικών-απάνθρωπων μέτρων επιβολής εμβολίων.

Την ίδια ώρα που η οικονομία καταρρέει και τα μέτρα περιορισμού αυξάνονται, ετοιμάζεται και η επόμενη μέρα της μειωμένης κινητικότητας. Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έως την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου 20:00) θα βρίσκεται το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Εθνικός Κλιματικός Νόμος – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», το οποίο προβλέπει την απαγόρευση, πώλησης ΙΧ βενζίνης και diesel, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να στραφούν σε ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς ή ποδήλατα, α οποία είναι αργοκίνητα και με αυτά δεν μπορείς να μετακινηθείς πολύ μακριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση