GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Τραγουδά με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες από την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, στις οποίες ο τραγουδιστής ερμηνεύει ...



Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες από την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, στις οποίες ο τραγουδιστής ερμηνεύει τραγούδια του μπροστά από μια οθόνη, η οποία προβάλλει μεταξύ άλλων και τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία του «Αθήνα μου» στο φόντο εμφανίστηκαν οι εικόνες με τα Γλυπτά ενώ ο κόσμος του πετούσε γαρύφαλλα και διασκέδαζε.

Στα social media έχει προκληθεί σάλος. Οι χρήστες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και τονίζουν πόσο λάθος έκανε.

«Το νέο μου έργο, το ονομάζω…Ζεϊμπέκικο στον Αργυρό», «Πολιτισμός alert ή πως να δώσεις ένα επιχείρημα στους Βρετανούς», «Βλαχομπαρόκ το μεγαλείο σου», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν με το #αργυρός.

Στιγμιότυπα προβλήθηκαν και στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει «κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά», με αγάπη το λέω».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση