GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ «ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ» ατύχημα στη Βουλή! Έπεσε η ελληνική σημαία στο κεφάλι υπαλλήλου...

Ατύχημα σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας -Το λες και «σημαδιακό»! Την ώρα που βρισ...



Ατύχημα σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας -Το λες και «σημαδιακό»!

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, έπεσε η ελληνική σημαία που βρίσκεται στην αίθουσα, πίσω από το προεδρείο, στο κεφάλι μιας υπαλλήλου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η συνεδρίαση διεκόπη για λίγη ώρα. Η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και λίγο αργότερα επέστρεψε στο πόστο της.

«Σημαδιακό» ατύχημα
Εκείνη την ώρα ο κ. Κατσώτης μιλούσε για τα εργατικά ατυχήματα, καθώς η επιτροπή συνεδριάζει για να περάσουν από ακρόαση τα νέα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας. Οπότε το λες και «σημαδιακό».
Από την άλλη, το λες πάλι έτσι, αφού τον να πέσει η «Ελληνική» σημαία στη Βουλή των «Ελλήνων», ίσως είναι και ένα μήνυμα από το Σύμπαν που πάντα μιλάει μέσα από συμπτώσεις και συμβολισμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση