GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από την κυβέρνηση! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού...

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο για επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες ομάδες, πέραν των άνω των 60 ετών, ο Γιάννης Οικο...


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο για επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες ομάδες, πέραν των άνω των 60 ετών, ο Γιάννης Οικονόμου. 

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο και τόνισε πως η υποχρεωτικότητα είναι το έσχατο μέσο για να προχωρήσει η εμβολιαστική κάλυψη. Στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα πως «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει ότι χρειαστεί».

«Το πρόστιμο των 100 ευρώ είναι αντίτιμο υγείας»
«Το πρόστιμο είναι ένα αντίτιμο υγείας για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας», είπε ο ίδιος, αναφερόμενος στο διοικητικό πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, από 16 Ιανουαρίου 2022.

Στους τέσσερις μήνες η τρίτη δόση εμβολίου 
Οι αποφάσεις για την τρίτη δόση εμβολίου, προκειμένου να γίνεται στους τέσσερις μήνες, αντί στους έξι, θα ληφθούν ακόμη και εντός της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που ζήτησε να εξεταστεί εάν γίνεται να πάει η αναμνηστική δόση νωρίτερα από τους έξι μήνες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση