GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας και μπλόκο από τα ΜΑΤ...

Μεγάλο συλλαλητήριο συνταξιούχων με κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.  Με ...


Μεγάλο συλλαλητήριο συνταξιούχων με κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. 

Με συνθήματα όπως «φέρτε πίσω όλα τα κλεμμένα με αίμα ο λαός τα έχει πληρωμένα», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος από όπου ξεκίνησαν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο, στο ύψος της Βουλής κλούβες των ΜΑΤ έφραξαν το δρόμο και τους εμπόδισαν ν να προχωρήσουν, κάτι που κατήγγειλαν οι διαδηλωτές.
 

Οι συνταξιούχοι απαιτούν στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, απόδοση σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης και 14ης σύνταξης καθώς και αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.
Ζητούν να τους τους αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020 – 2021 καθώς και τα αναδρομικά αφορολόγητα. 


Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία από την ΕΓ του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση