GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα... πεθαίνεις, αλλά πας στον παράδεισο! Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν αυτή η επιστήμη, που θα φέρει μεγάλα οφέλη στον άνθρωπο, δεν θα βοηθήσει τον άνθρωπο να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν αυτή η επιστήμη, που θα φέρει μεγάλα οφέλη στον άνθρωπο,
δεν θα βοηθήσει τον άνθρωπο να...

καταλάβει τον εαυτό του,
θα καταλήξει να στραφεί εναντίον του ανθρώπου!»
Τζορντάνο Μπρούνο (1548 - 1600)

* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 100%
* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 70%
* Αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αποτελεσματικότητα ανοσίας 50%
* Δεν αναπτύσσουν επαρκή προστασία κατά της νόσου, αλλά μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα)
* Δεν μειώνουν τη διάδοση της μόλυνσης (κρούσματα), αλλά αποφεύγεις την ασθένεια
* Δεν αποφεύγεις την ασθένεια, αλλά αποφεύγεις τη διασωλήνωση
* Διασωληνώνεσαι, αλλά δεν πεθαίνεις
Τώρα... πεθαίνεις, αλλά πας στον παράδεισο!
 
Βιώνουμε μια εποχή που βιάζουν, ξεφτιλίζουν την Επιστήμη! Βιάζουν όλες τις Επιστήμες!
Γιατί το μοναδικό ΔΟΓΜΑ που γνωρίζει η επιστήμη, που χαρακτηρίζει την επιστήμη είναι η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!
Σήμερα κυριαρχεί ένας κατευθυνόμενος σκοταδισμός, που με χυδαιότητα βαπτίζουν "επιστήμη" κι επιπροσθέτως φιμώνεται κάθε δυνατότητα προώθησης αμφιβολιών.
Με ευθύνη ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος, χωρίς καμία εξαίρεση, αλλά και με εγκληματικό χαρακτήρα η ευθύνη των κομμάτων της δήθεν "αριστεράς", τόσο της ανανεωτικής, όσο και της καθεστηκυίας (μάλιστα αυτοχαρακτηρίζεται κι ως κομμουνιστική και δεν διασώζεται με ανέξοδα συνθήματα αντικαπιταλισμού... «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς!»)... δολοφόνησαν το θεμελιώδες δόγμα με το οποίο αναπτύσσεται η Επιστήμη: Διάλογο, Αμφιβολία!



Δεν Συγχωρούμε, Δεν Ξεχνάμε!
Διαδήλωση στην Πάρμα, για να θυμίζουν τους νεκρούς τους ανθρώπους, νέους ανθρώπους, που κατέληξαν μετά τον εμβολιασμό τους... (με την ελπίδα να μην πέσει το βίντεο από τους "δημοκράτες" λογοκριτές)...
 
Το μέτρο που ψήφισαν, ή δεν ψήφισαν, ή απείχαν οι 300 του σάπιου κι εξαγορασμένου πολιτικού μετώπου "Κόμμα 3η Δόση", είναι η ταφόπετρα ΚΑΙ για τη Νατοϊκή αριστερά ("της εποχής μας", "κομμουνιστική" και "εξωκοινοβουλευτική"), που θα έπρεπε να είναι στους δρόμους και πλατείες, όπως έκαναν για το δικαίωμα του Κουφοντίνα να μην σιτίζεται, των ομόφυλων ζευγαριών να ενώνονται και να υιοθετούν παιδιά, των παιδόφιλων για το "βίτσιο" τους, των παράνομων μεταναστών και τόσα άλλα.
Υπάρχει περισσότερη "επιστημονική" αλητεία που ξεπερνάει τον Μένγκελε, περισσότερο ταξικό μίσος που να μην ξεπερνάει το ναζισμό και τον καπιταλισμό... από το να μπορούν οι «έχοντες» και «κατέχοντες» 100 ευρώ το μήνα να πληρώνουν και ν' αποφεύγουν την έγχυση στο αίμα τους ενός "πειραματικού γενετικού σκευάσματος";
Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι δεσποτάδες, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν υποταχθεί!
Οι δικαστές κι οι εισαγγελείς, οι συνταγματολόγοι του ΚΩΛΟΥ... ντρέπονται;
Ο εργάτης, ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, ο συνταξιούχος... οφείλει να πληρώσει το τίμημα συμμετοχής σε ένα πειραματικό "φαρμάκου" -όπως ακριβώς το περιγράφουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες-, των πολυεθνικών Big Pharma, γιατί είναι φτωχός!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti
«Αν η κατανόηση είναι αδύνατη, η γνώση είναι απαραίτητη,
γιατί αυτό που συνέβη μπορεί να επιστρέψει,
οι συνειδήσεις μπορούν και πάλι να παρασυρθούν
και να συσκοτιστούν: ακόμη κι οι δικές μας
».
Πρίμο Λέβι
(1919-1987)

«Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους,
που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα μπορέσει να καταργήσει
»
Antonio Gramsci

Σήμερα κι ο λεγόμενος "νομικός πολιτισμός" της αστικής δημοκρατίας απέδειξε πως οι τίτλοι καθηγητών "Συνταγματολόγων", είναι απλώς ΣυνταγματοΚΩΛΩΝ, είναι δουλικά του καθεστώτος και τίποτα περισσότερο.

Για όλους αυτούς τους "επιστήμονες" και "ειδικούς", που "το προσωπό τους είναι σαν τον κώλο τους" (για να θυμηθούμε το σατιρικό περιοδικό "Male" της δεκαετίας του '80), έχει "μιλήσει" πριν 46 ολόκληρα χρόνια ο Poeta Vate (προφητικός ποιητής):
 
«
Ένας χαρακτηριστικός κοινός τόπος (κλισέ), το κύριο χαρακτηριστικό των αριστερών διανοουμένων, είναι η επιθυμία να βεβηλώσουν και (ας επινοήσουμε τη λέξη) να αποσυναισθηματικοποιήσουν τη ζωή.
Αυτό εξηγείται, στους παλιούς προοδευτικούς διανοούμενους, από το γεγονός ότι μορφώθηκαν σε μια κληρικοφασιστική κοινωνία που κήρυττε ψεύτικη ιερότητα και ψεύτικα αισθήματα. Και επομένως η αντίδραση ήταν σωστή. 
Αλλά σήμερα η νέα εξουσία δεν επιβάλλει πλέον αυτή την ψευδή ιερότητα και αυτά τα ψευδή συναισθήματα. Πράγματι, αυτή η νέα εξουσία, επαναλαμβάνω, είναι η ίδια, η πρώτη που θέλει ξεφορτωθεί όλους αυτούς τους θεσμούς (ας πούμε τον Στρατό και την Εκκλησία). 
Επομένως, η πολεμική ενάντια στην ιερότητα και στα αισθήματα, από την πλευρά των προοδευτικών διανοουμένων, που συνεχίζουν να αναμασούν τον παλιό διαφωτισμό σαν να είχε περάσει μηχανικά στις ανθρωπιστικές επιστήμες, είναι άχρηστη.
Όμως αυτή η πολεμική είναι χρήσιμη στην εξουσία...»
Pier Paolo Pasolini

1 σχόλιο

  1. Κι όμως το ΚΚΕ "αγωνίζεται" προτάσσοντας ως μείζονα θέματα της εποχής κλαδικά αιτήματα όπως π.χ. αυτά των ναυτεργατών, προσπερνώντας τον εκφασισμό. Η διαλεκτική προσέγγιση ζει απίθανες ώρες και μέρες κ. Κλειτσίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση