GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ» ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Σοσιαλιστής" ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας Καρλ Λάουτμπαχ και...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Σοσιαλιστής" ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας Καρλ Λάουτμπαχ και... ιολόγος.
Πάνω που πήγαμε ν΄ανασάνουμε, από τον προηγούμενο κτηνίατρο, ελπίζοντας σε επιστημονικές εξηγήσεις, γύρω από την πανδημία, τρακάραμε σε συστημικό τηλε-επιστήμονα, τύπου Βασιλακόπουλου.

Πρώτο τραπέζι πίστα στα κανάλια, να εξηγεί το παγκόσμιο αφήγημα, των λοκ ντάουν και του υποχρεωτικού εμβολιασμού και να τρομοκρατεί, "για νέες επιδημίες, που έρχονται".
Και όπως συμβαίνει και εδώ, όσοι βαριούνται να το ψάξουν τον χειροκροτούν και οι υπόλοιποι τον μουτζώνουν και βγάζουν ανέκδοτα και συνθήματα, σε βάρος του.
Ο 58χρονος ιολόγος σιχαίνεται το αλάτι και αρνείται να πληρώνει διατροφές, για τα 3 εντός γάμου, παιδιά του και για το ένα, εκτός. Αναζητεί ακόμα τον μεγάλο έρωτα. Ίσως τώρα το Υπουργείο να γίνει ένας θετικός παράγοντας στις αναζητήσεις του, γιατί, από φάτσα και ψυχικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν επιφυλάξεις!
Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με την παγκοσμιοποίηση και τις περικοπές κοινωνικών υπηρεσιών του κράτους, αλλά οι Γερμανοί ψηφοφόροι, που είναι παντελώς διχασμένοι, με τα μέτρα, που προτείνει, ζητούσαν, διακαώς την υπουργοποίηση του.
Χάρηκε ο Σόλτς, που προέβλεψε τι θ΄ακολουθήσει και έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα των ψηφοφόρων. "Σοσιαλιστής" κι αυτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση