GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ;» ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από την Έλενα Ακρίτα στον ΣΥΡΙΖΑ...

  Η Ε.  Ακρίτα, με ανάρτησή της, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενη με ποιο σκεπτικό η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε την εν λόγω ...

 

Η Ε.  Ακρίτα, με ανάρτησή της, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενη με ποιο σκεπτικό η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε την εν λόγω τροπολογία, ενώ σημειώνει ότι οι συγκεκριμένοι γονείς «κυνηγούν» και τους εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης κατέθεσαν νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση του φαινομένου γονείς και κηδεμόνες να κρατούν μακριά από το σχολείο μαθητές, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους. Υπέρ ψήφισαν μόνο η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

Η ανάρτησή της:
«Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;»

3 σχόλια

  1. "Απλώς τηρούν τα μέτρα" ... Οπως οι κρατικοί υπάλληλοι επι Ναζισμού και Φασισμού ... Ευτυχώς που όλοι πιά είναι αναγκασμένοι να πετάξουν κάθε μάσκα και να δείξουν σε ποιό στρατόπεδο ανήκουν ,με πρώτους - πρώτους τους δήθεν "αντιρρησίες" "δημοσιογράφους",υπηρέτες της παγκόσμιας Ελίτ και της Δικτατορίας της. "Ταξη επικρατεί στο Βερολίνο",όπως θα έλεγε (και λέει) ο νεοφώτιστος υπηρετης τους Κουτσούμπας.
    Χρ. Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι κυρια Ακριτα.Σας παρακολουθω,με σεβασμο,απο τοτε που αρθρογραφουσε και η παιδικη μου φιλη Μανινα στον Ταχυδρομο.Ειμαι ο τελευταιος που θα λοιδωρισω την πεννα σας.Ομως,ηδη η υποχρεωτικοτητα της εννεαχρονης εκπαιδευσης εγειρει διωξη στους κηδεμονες.Σιγουρα υπαρχουν γονεις οπου,αναιτια μερικες φορες καταφερονται εναντιον εκπαιδευτικων οι οποιοι ΔΕΝ γνωριζουν τι πρεπει να κανουν[π.χ το αρθ.3,Β,3β της55254 ΚΥΑ].Δεν θα αναπτυξω τις στρεβλωσεις αμφοτερων των πλευρων.Να παρατηρησω,ομως, οτι η διαταξη αυτη,οπως και αλλες δυστοπικες που "εφευρισκει" η πλεον επικυνδινη,μακραν,για τις παιδικες ψυχες,κυρια Κεραμεως,δεν ετυχε της αναλογης οργιλης παρατηρησης σας.Φυσικα και μου ειναι αδιαφορο που καταφερεστε εναντιον του Συριζα,μεγαλα παιδια ειναι.Η μεριμνα μου ειναι οι μικροι αυριανοι πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου λοιπόν δημιουργέ σήριαλ-τηλεσκουπιδιών που μας κουνάς απειλητικά το δάκτυλο εσχάτως.
    Επί πρώτης Γερμανικής κατοχής (1941-1944) τους συνεργάτες των ναζί, όπως και τους ίδιους τους ναζί δεν τους τραβολογάγανε στα δικαστήρια, τους γαμούσανε τη μάνα και τον πατέρα που τους έκανε.
    Τόσο απλά, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση