GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΡΙΕΣ! ΝΕΚΡΟΣ στο σπίτι του ο (μπον βιβέρ επιχειρηματίας) Θωμάς Παπασταύρου...

Ακόμα ένας θάνατος προκάλεσε σοκ και πολλές συζητήσεις, τόσο στην κοσμική Αθήνα όσο και στην παλιά, καλή κοινωνία. Στα 60 του χρόνια έφυγε ...



Ακόμα ένας θάνατος προκάλεσε σοκ και πολλές συζητήσεις, τόσο στην κοσμική Αθήνα όσο και στην παλιά, καλή κοινωνία.

Στα 60 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο bon viveur επιχειρηματίας Θωμάς Παπασταύρου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι του στη Βάρη, όπου βρέθηκε νεκρός. Αν και ειπώθηκαν πολλά σενάρια για τον θάνατό του, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ο άτυχος άνδρας ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας σε πένθος τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του, που τον αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες στο Α΄ Νεκροταφείο.

Συγκαταλεγόταν στους πιο ωραίους και κομψούς νέους της δεκαετίας των 70s και των 80s που πέρασαν από την Αθήνα, με ωραίο παρουσιαστικό και έντονη προσωπικότητα, που κληρονόμησε από τον αείμνηστο πατέρα του, τον δικηγόρο Δημήτρη Παπασταύρου. Λάτρης του ωραίου φύλου, με πολλές κατακτήσεις, έζησε μια ανέμελη και μποέμικη ζωή, όπως εκείνος επιθυμούσε, μακριά από τα «πρέπει» της μεγαλοαστικής οικογένειάς του.

Τη χρυσή εποχή των 90s ασχολήθηκε με το Χρηματιστήριο και αργότερα επένδυσε σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, όπως το ιταλικό εστιατόριο Mezzaluna στη Βουλιαγμένη, που την εποχή του και σε συνεργασία με τον Γιώργο Ναθαναήλ γνώρισε μεγάλες δόξες και έγινε το νούμερο ένα αγαπημένο στέκι της high society. Με μεγάλους και επώνυμους έρωτες, τελικά παντρεύτηκε τη Μαίρη Ξενάκη, με την οποία δημιούργησε μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά, τα οποία λάτρευε, αν και το τελευταίο διάστημα φημολογούνταν ότι βρισκόταν σε διάσταση και δικαστική αντιπαράθεση με τη σύζυγό του.
Πηγή: espressonews


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση