GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ δημοσκόπηση για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ...

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής του για την ανάδειξη του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ανακοίνωσε ο Τοπογράφος Μη...


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής του για την ανάδειξη του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ανακοίνωσε ο Τοπογράφος Μηχανικός-MSc, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Σχης ε.α. Νίκος Καρδούλας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Γράφει ο Νίκος Καρδούλας:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 10 μονάδες του Γιώργου Παπανδρέου στην πρόθεση ψήφου, στη μη κερδοσκοπική δημοσκόπησή μου για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές του Β΄ γύρου της ερχόμενης Κυριακής.

Στην έρευνα όπου συμμετείχαν 1.107 χρήστες του Facebook πανελλαδικά, που θα συμμετέχουν στις εκλογές και πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021, φαίνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και συγκεκριμένα:

Στην πρόθεση ψήφου το 53,6% των συμμετεχόντων επιλέγει το Νίκο Ανδρουλάκη, το 43,6% το Γιώργο Παπανδρέου, ενώ το 2,8% δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Στην εκτίμηση ψήφου σύμφωνα με το στατιστικό σφάλμα της έρευνας, το ποσοστό του Ν. Ανδρουλάκη κυμαίνεται από 52% έως 58%, ενώ το ποσοστό του Γ. Παπανδρέου κυμαίνεται από 42% έως 48%.

Δείτε την ανάρτηση:
https://www.facebook.com/NikolaosKardoulas/posts/374712607745298


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση