ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ και η Ευρυδίκη: «∆ιαφωνώ µε τον διαχωρισµό εµβολιασµένων – ανεµβολίαστων!»

Share it:

Η Ευρυδίκη μίλησε στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά για την επιστροφή της στην σκηνή με την μπάντα της, μετά από την απομόνωση της καραντίνας αλλά και γενικότερα την COVID εποχή. 

Αναφορικά με τα µέτρα για την πανδηµία και το κατά πόσο επηρεάζουν τη χωρητικότητα των µουσικών σκηνών, η Ευρυδίκη σημείωσε πως είναι ένα θέµα που τη στεναχωρεί.

«∆ιαφωνώ µε τον διαχωρισµό των εµβολιασµένων και µη εµβολιασµένων, αλλά προσωπικά πήρα την απόφαση να τραγουδήσω, γιατί αυτή ήταν η δική µου εσωτερική ανάγκη. Οι δύο καραντίνες µε κούρασαν πολύ ψυχολογικά και η µεγαλύτερή µου ανάγκη ήταν να βρεθώ ξανά κοντά στο κοινό κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Σαφέστατα τα µέτρα επηρεάζουν τη χωρητικότητα των µουσικών σκηνών και είναι άδικο το ότι οι επιχειρηµατίες καλούνται να επιλέξουν ποιους θα δεχτούν στους χώρους τους. Τίθεται, όµως, θέµα επιβίωσης, γι’ αυτό θα έπρεπε να υπάρχει µεγαλύτερη κατανόηση από όλους».

Όσο για την «κόντρα» εµβολιασµένων – ανεµβολίαστων, η Ευρυδίκη δήλωσε πως ο καθένας έχει το δικαίωµα επιλογής και «δεν µπορώ να καταλάβω αυτόν τον πόλεµο. Πότε θα µάθουµε, επιτέλους, οι άνθρωποι να σεβόµαστε τους συνανθρώπους µας και τις επιλογές τους; Είναι θέµα παιδείας, κάτι που µάλλον πολλοί από µας στερούνται».
Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Lifestyle

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση