GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ στην Θεσσαλονίκη! Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε για το ...Μεξικό

Τις τελευταίες μέρες  κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο Μεξικό την ώρα που γίνεται σάλος με τις καταγγελίες εναν...


Τις τελευταίες μέρες  κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο Μεξικό την ώρα που γίνεται σάλος με τις καταγγελίες εναντίον του.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε πως ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι στο Μεξικό καθώς τον απαθανάτισε έξω από το σπίτι μαζί με τη σύζυγό του.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου», δήλωσε ο Νίκος Σεϊδαρίδης μιλώντας στο «Πρωινό».

Και πρόσθεσε: «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση