GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Ελευθερί...


Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Ελευθερίας (στάση Μέγαρο Μουσικής).  

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές η συγκέντρωση γίνεται υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας και θα συμμετέχουν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, αλλά και απλοί πολίτες που διαφωνούν με τα μέτρα εκβιασμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ θα απευθύνει και μήνυμα ο κορυφαίος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Sucharit Bhakdi.

Αναλυτικά οι επιστήμονες που θα συμμετέχουν:
Δημήτρης Αρβανίτης
Μαριάννα Ευαγγέλου
Αθανάσιος Καλογερίδης
Νίκος Καραβέλος (δικηγόρος)
Κούβελας Δημήτρης
Ευγένιος Μπαϊραμίδης
Κωνσταντίνος Πουλάς
Κωνσταντίνος Φαρσαλινός
Ιωάννης Χατζηαντωνίου

Η συγκέντρωση διοργανώνεται από την ΠΟΕΥ, από 31 δομές Υγείας Αττικής & ΕΚΑΒ, αλλά και από τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση