GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ δημοσκόπηση! «ΚΕΡΔΙΖΕΙ έδαφος» το ΚΙΝΑΛ και αυξάνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...

Στο 13,6% φτάνει σήμερα το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, από 6,5% τον Οκτώβριο, «κλέβοντας» ψηφοφόρους από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Διατηρεί το προβάδισμα η κυβέ...


Στο 13,6% φτάνει σήμερα το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ, από 6,5% τον Οκτώβριο, «κλέβοντας» ψηφοφόρους από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Διατηρεί το προβάδισμα η κυβέρνηση, με 32,6%.  

Σημαντική είναι η αύξηση που καταγράφεται στην πρόθεση ψήφου για το ΚΙΝΑΛ, το οποίο σήμερα φτάνει στο ποσοστό του 13,6%, συγκεντρώνοντας τέσσερις παραπάνω μονάδες από αυτό του προηγούμενου μήνα.

Συγκεκριμένα, η πρόθεση ψήφου για το ΚΙΝΑΛ τον Νοέμβριο έφτανε σε ποσοστό 9,7% και πλέον έχει ανέλθει σε 13,6%. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι, μάλιστα, η άνοδος συγκριτικά με τα δεδομένα του Οκτωβρίου, όταν το ΚΙΝΑΛ συγκέντρωνε μόλις 6,5%.

Τα στοιχεία προέκυψαν από τη δημοσκόπηση της Alco για το OΡΕΝ, στην οποία διαπιστώνεται ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είχε ως αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του ποσοστού του κόμματος στην πρόθεση ψήφου μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Αναμενόμενη είναι, ως εκ τούτου, η πτώση στα ποσοστά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με τα δύο κόμματα να βρίσκονται στο 32,6% και 21,2% αντίστοιχα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alco που βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, οι μεγαλύτερες απώλειες αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αφού από εκεί προέρχονται όσοι φέρονται να μετακινούνται πλέον στο ΚΙΝΑΛ.

Όπως σημειώνεται, οι απώλειες της ΝΔ είναι μικρότερες, με αποτέλεσμα οι διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να έχει διευρυνθεί και πάλι στις 11,5% μονάδες.
Επίσης, σε ποσοστό 63% οι πολίτες δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ βλέπουν θετικά σε ποσοστό 40% την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 41% των πολιτών θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα απ' ό,τι το 2021, με τους περισσότερους να ανησυχούν για την εξέλιξη της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση