GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΑΛΤΕ τα εμβόλια στο κ@λ@ σας!» ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ που σαρώνει τον πλανήτη εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά...

Οι διαδηλωτές κατά των μέτρων και της υποχρεωτικότητας  σε όλο τον κόσμο έχουν εκλαϊκεύσει ένα χαρούμενο άσμα που λέει στους "παγκοσμι...



Οι διαδηλωτές κατά των μέτρων και της υποχρεωτικότητας  σε όλο τον κόσμο έχουν εκλαϊκεύσει ένα χαρούμενο άσμα που λέει στους "παγκοσμιοποιητές" να βάλουν τις εντολές του Covid-19 εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος.

Μια συλλογή της Daily Caller καταγράφει πώς το άσμα χρησιμοποιείται από διαδηλωτές σε όλο τον κόσμο για να καταγγείλουν τυραννικά λουκέτα και εντολές εμβολίων.


Τα πλάνα δείχνουν επίσης Νεοζηλανδούς να αντιμετωπίσουν την πρωθυπουργό και τύραννο του Κόβιντ Τζακίντα Άρντερν με το άσμα.

Το τραγούδι φαίνεται να έχει γίνει viral στην Αυστραλία (δείτε παρακάτω), όπου οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση φώναζαν επίσης: “Μπορείτε να χώσετε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τον κορωνοϊό και τα δηλητηριώδη εμβόλια στον κώλο σας”.
Μια εκτέλεση από το Εδιμβούργο της Σκωτίας δείχνει επίσης ανθρώπους να φωνάζουν: “Μπορείτε να χώσετε τα διαβατήρια σας με τα εμβόλια στον κώλο σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση