GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στην Γαλλία με τις φήμες ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι ...τρανσέξουαλ!

Νομικά αναμένεται να κινηθεί η Μπριζίτ Μακρόν μετά τα fake news στα social media ότι γεννήθηκε άνδρας με το όνομα Ζαν Μισέλ Τρονιέ. Μάλιστα,...


Νομικά αναμένεται να κινηθεί η Μπριζίτ Μακρόν μετά τα fake news στα social media ότι γεννήθηκε άνδρας με το όνομα Ζαν Μισέλ Τρονιέ. Μάλιστα, η  φήμη ότι η σύζυγος του Γάλλου προέδρου είναι τρανσέξουαλ έγινε δημοφιλής στα social media της Γαλλίας με το #JeanMichelTrogneux.

Η 68χρονη Πρώτη Κυρία τώρα σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να υποβάλει καταγγελία κατά των υποκινητών των θεωριών συνωμοσίας, σύμφωνα με τη Le Figaro.



Η αμφιλεγόμενη θεωρία δημοσιεύτηκε σε ένα ακροδεξιό περιοδικό “Faits et Documents” τον Σεπτέμβριο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο ισχυρισμός βασίστηκε σε τριετή έρευνα που υποστηρίχτηκε από αρκετούς ειδικούς, όπως ανέφερε το CNews.

Tο 12σέλιδο μηνιαίο περιοδικό που έχει δημοσιεύσει σειρά από περίεργες θεωρίες για δημόσια πρόσωπα, φέρεται να κατηγόρησε την Μπριζίτ Μακρόν ότι γεννήθηκε άνδρας, με το όνομα Ζαν Μισέλ Τρονιέ.

Η Νατάσα Ρέι, η δημοσιογράφος που είπε ότι έχει ερευνήσει τους ισχυρισμούς έδωσε συνέντευξη σχετικά με τη θεωρία της που διήρκεσε περίπου μία ώρα και ανέβηκε στο YouTube στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Numerama. Το βίντεο αυτό είχε 470.000 θεάσεις προτού διαγραφεί.

Η  θεωρία αυτή κυκλοφορούσε ευρέως στα social media αυτόν τον μήνα, με το #JeanMichelTrogneux να θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα στο γαλλικό Twitter την περασμένη εβδομάδα, ενώ έγινε διαμοιρασμός του από αρκετούς λογαριασμούς υποστηρικτών θεωριών συνωμοσίας και αντιεμβολιαστών, με περισσότερα από 34.000 tweet με αυτό το hashtag.








Δεν είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα γίνεται στόχος τέτοιων θεωριών, καθώς τέτοιοι παράλογοι ισχυρισμοί είχαν διατυπωθεί και για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα το 2017.

Η περίεργη αυτή φήμη για την Μπριζίτ Μακρόν ξεκίνησε μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, που θα γίνουν τον Απρίλιο. Κι ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν πρόεδρο της Γαλλίας να επανεκλέγεται σε περίπτωση που είναι και πάλι υποψήφιος.

Πηγή: Le Figaro, Liberation


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση