GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ «ΦΩΝΕΣ» του Πολάκη! ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ μονοκλωνικά σε ασθενή με κορονοϊό από την Ρόδο...

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον Παύλο Πολάκη ο οποίος νωρίτερα ζήτησε με έντονο ύφος να χορηγηθούν μονοκ...



Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον Παύλο Πολάκη ο οποίος νωρίτερα ζήτησε με έντονο ύφος να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή με κορωνοϊό από τη Ρόδο.

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολακης,έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας θέλοντας να πείσει ότι δεν έπαιξε ρόλο η δυναμική παρέμβαση του κ. Πολάκη... .

Τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων στον ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με κορονοιό ζήτησε νωρίτεραο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στo facebook.


O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αισχρό πρωτόκολλο» που αποκλείει μεταξύ άλλων, τον εν λόγω ασθενή την στιγμή που «έχει ένδειξη να πάρει θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων».

Στην συνέχεια ακολούθησε νέα ανάρτησή του Παύλου Πολάκη, όπου ενημέρωσε ότι ο ασθενής θα πάρει, τελικά, τα μονοκλωνικά αντισώματα «πιθανόν και σήμερα» όπως ανέφερε και σχολίασε με νόημα «Μην μου κάνετε μαθήματα Ιατρικης .Την ασκώ διαρκώς».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη:
«ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!
Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!
Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.
Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!
Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!
ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
Παυλος Πολακης
Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος.»

Και η δεύτερη ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας:
«Επειδή στην προηγούμενη ανάρτηση μπήκαν κάποια τρολ (ένθεν κακειθεν)…..
Ο ΑΣΘΕΝΗΣ για τον οποίο φώναξα από χθες το βράδυ ,είναι αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία :
Ο πατερας της δημάρχου Τηλου της Μαριας της Καμμα.
Ο ασθενης θα πάρει τελικά τα μονοκλωνικά αντισώματα πιθανόν και σήμερα.
ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!
Υγ1 Άλλαξε το πρωτόκολλο και τα δικαιούται….λεει…
Υγ2Μην μου κάνετε μαθήματα Ιατρικης .Την ασκώ διαρκώς !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση