GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γαλλία ΗΤΤΗΘΗΚΕ! Τα σχέδια της ΔΕΝ πέρασαν! Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι "συνταγματολόγοι" και "Συμβούλια" ότι το σώμα μας το ορίζουμε ΕΜΕΙΣ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και ενόσω, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι αρχηγοί των κρατών επιχειρούν να εγκαταστήσουν την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και ενόσω, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι αρχηγοί των κρατών επιχειρούν να εγκαταστήσουν την... δυστοπική κοινωνία, που έχουν ονειρευτεί, για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας, με αφορμή τον ιό, που κατασκεύασαν, κάποιες μικρές αποικίες, βάζουν τα πράγματα στην θέση τους.
Στις Γαλλικές αποικίες της Μαρτινίκας και της Γουαδαλούπης, η Γαλλική "Δημοκρατία" επιχείρησε να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Έστειλε, μάλιστα, αστυνομικές δυνάμεις, για να "συμμορφώσει" τους "ψεκασμένους".


Δόθηκαν σφοδρές μάχες και ιδού το αποτέλεσμα.
Η Γαλλία ΗΤΤΗΘΗΚΕ!!!
Τα σχέδια της ΔΕΝ πέρασαν! Πάγωσε όλες τις αποφάσεις της!
Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι "συνταγματολόγοι" και "Συμβούλια" ότι  το σώμα μας το ορίζουμε ΕΜΕΙΣ!

1 σχόλιο

  1. Απλα στη Γαλλια το αντιστοιχο ΣτΕ δεν εχει ΣΚΟΝΗ[παιρνουν καθαριστριες]και οι συνταγματολογοι ακολουθουν το πνευμα του αειμνηστου Μανωλεδακη:το δικαιο στην υπηρεσια του ανθρωπου,οχι της εξουσιας,οπου καποια ερπετα,συν τον δρακο του Κομοντο,εχουν λησμονησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση