GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊνό ο υφυπουργός Χρ. Δήμας...

Σε ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.  Είχε λάβ...


Σε ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό. 

Είχε λάβει και τις τρεις δόσεις όπως λέει, αλλά παρουσίασε το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα. Ο μοριακός έλεγχος, λοιπόν, απέδειξε ότι ήταν θετικός στον COVID19.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
«Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση