GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ! Σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ κλινική (και όχι δημόσιο νοσοκομείο) πήγε ο υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος...

Τροχαίο ατύχημα είχε ο υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος το πρωί το Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης ότ...


Τροχαίο ατύχημα είχε ο υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος το πρωί το Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του υπηρεσιακού αυτοκινήτου λόγω της δυνατής βροχής και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκτροπή του κυβερνητικού αυτοκινήτου έγινε στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Αλμυρού και τόσο ο οδηγός του, όσο και ο Χρήστος Τριαντόπουλος μεταφέρθηκαν σε κλινική του Βόλου για προληπτικούς και μόνο λόγους, και αφού εξετάσθηκαν από γιατρούς αποχώρησαν διότι όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν σοβαρά τραύματα, παρά μόνο κάποιες εκδορές και γρατσουνιές.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τόσο ο οδηγός όσο και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, διακομίστηκαν στην ιδιωτική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ στον Βόλο.

Που να πάει στο δημόσιο νοσοκομείο του Βόλου; Εκεί αν μπεις πλέον δεν ξέρεις αν θα βγεις, ή αν θα “τσιμπήσεις” και κανένα κορωνοϊό για δωράκι. Κατά τα άλλα, η φροντίδα υγείας στην Ελλάδα είναι μια χαρά για το πόπολο, και όχι μόνο για τους έχοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση