GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ανώτατος δικαστικός που «εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών»...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Δικογραφία εις βάρος ανώτατου δικαστικού ηλικίας 66 ετών φέρεται να έχει σχηματίσει η αστυνομία ύστερα από εμπλοκ...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Δικογραφία εις βάρος ανώτατου δικαστικού ηλικίας 66 ετών φέρεται να έχει σχηματίσει η αστυνομία ύστερα από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του στα νότια προάστια. Όλα άρχισαν όταν κάτω από την κατοικία του δικαστικού εντοπίστηκαν και κρίθηκαν ύποπτοι κάποιοι νεαροί, με τους αστυνομικούς να τους κάνουν έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εκείνοι φέρονται να ανέφεραν και το όνομα του δικαστικού, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύγχυση και πολλά ερωτήματα προκαλεί πάντως η υπόθεση της σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανώτατο δικαστικό ο οποίος δεν υπηρετεί στην ποινική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Ευστρατίου.

Η πληροφορία που περιπλέκει αφάνταστα τα πράγματα είναι ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στα χέρια νεαρών ανδρών ξένης καταγωγής με τα οποία ο ανώτατος δικαστικός φέρεται να έχει σχέσεις.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του ανώτατου δικαστικού διότι πρέπει να ακολουθηθούν κατά γράμμα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση για δικαστικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος, και όπως δηλώνουν ορισμένοι δικαστικοί, είναι μια υπόθεση πολύ juicy όπως λένε συνηθίζεται να λέγεται στα αγγλοσαξονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση